Nitro magazine official logo
News

Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς: Παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τα κυκλώματα αντιεμβολιαστών

Τα όσα συμβαίνουν τελευταία με τους αντιεμβολιαστές και τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς, έχουν προκαλέσει την έντονη ανησυχία του κράτους και ο υπουργός Προ.Πο. διέταξε έρευνα

Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς

Το άνοιγμα των σχολείων προκάλεσε μια νέα κοινωνική πόλωση μεταξύ εμβολιαστών και αντιεμβολιαστών, με τους δεύτερους να έχουν περάσει στη ζώνη του λυκόφωτος. Γι΄αυτό και ο Τάκης Θεοδωρικάκος, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κινεί διαδικασίες έρευνας διάφορων ιστοσελίδων αντιεμβολιαστών, είτε στο διαδίκτυο είτε στα social media, που αφορούν τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς.

Τα τελευταία 24ωρα έχει αναδυθεί το «κίνημα» των Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών, οι οποίοι κυκλοφορούν με συμβάσεις, σύμφωνα με τις οποίες μπορούν να παύσουν όλη την πολιτική ηγεσία και να βάζουν πρόστιμα ως και 10 εκατομμύρια ευρώ σε όσους φοράνε μάσκες ή κάνουν το εμβόλιο!

«Πρέπει να διερευνηθεί ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις ιστοσελίδες που αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία» δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου και παρουσιάστηκε έγγραφο στο οποίο φαίνεται η προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών με φόντο τον εμβολιασμό και την τήρηση των μέτρων. Με το έγγραφο αυτό, επιτήδειοι ζητάνε χρήματα έτσι ώστε να εξασφαλίσουν στους «πελάτες» τους ότι δεν θα έχουν καμία επίπτωση σε περίπτωση που δεν τηρήσουν τα μέτρα ή δεν θα εμβολιαστούν.

Μαζί με το έγγραφο, στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκε και ηχητικό ντοκουμέντο όπου ένας αντιεμβολιαστής εξηγεί ότι μπορεί ο κάθε πολίτης να επιδικάσει πρόστιμο σε όποιον του επιβάλλει να βάλει μάσκα ή να κάνει το εμβόλιο.

«Απλώς οι άθλιοι εδώ άλλα μας λένε εμάς εδώ στις τηλεοράσεις προσπαθούν με το ζόρι να μας βάλουν ας πούμε μέσα σε μια ζωή ηλίθια και στην Ευρώπη πήγαν και ψήφισαν πριν από 3 μήνες ότι η ζωή είναι έτσι είναι ωραία και ότι δεν θα μας υποχρεώσουν να κάνουμε να βάλουμε μάσκα ή να κάνουμε το εμβόλιο υποχρεωτικά. Το καταλαβαίνεις; Είναι πολύ απλό.

Έγκυρος και έγκριτος νομικός που γνωρίζει νομική θα σου πει ότι με αυτό εδώ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, ίσα-ίσα που μπορείς να τους κάνεις και μήνυση στην Ευρώπη και να τους πεις εδώ με δουλεύουν.

Ο δικαστικός επιμελητής για σένα, για το δικό σου όνομα, θα πάει και θα κάνει 40 ως 60 επιδόσεις, κάθε μία είναι περίπου 44 ευρώ. 44 ευρώ επί 40 ως 60 φορές κάνουν πόσο δεν ξέρω 4 ? 4=16 1.700 ως 3.000 ευρώ ένα ποσό το οποίο ο καθένας μεμονωμένα δεν μπορεί να το κάνει οπότε αυτό το πράγμα, το μοιράζουν 100 άτομα, 120, 130 βγαίνει μέσο όρο 30 ευρώ, 25 ευρώ ή 20 ευρώ κοκ. Είναι ένα επιχείρημα αυτό ό,τι κοίταξε, θα το κάνουν πολλοί μαζί ταυτόχρονα και μοιράζουν το κόστος και το κόστος για να βγει περίπου στα 20 ευρώ είναι αυτά τα χρήματα, 2.500-3.000 τα οποία τα μοιράζονται 150 άτομα και βγαίνει περίπου ένα 20αρικο, κάπως έτσι το εννοούν οι άνθρωποι αυτοί που κάνουν αυτό το πράγμα.

Είναι μια προσπάθεια να τους πούμε ότι αυτό που λένε είναι μια βλακεία και μισή δεν τους κάνουμε κάτι, λέμε απλά ότι είστε λίγοι και ότι αυτά που λέτε είναι ηλίθια.

Εγώ μέσα στο κορμί μου βάζω ότι θέλω, δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλει κάποιος άλλος τι θα βάλω μέσα στο κορμί μου τι να βάλω. Είναι δυνατόν, τι συζητάμε τώρα τα αυτονόητα;»

Δόξα τω θεώ, πολλά ή λίγα δεν ξέρω αν είναι, πάντως είναι πάνω από 2.000 με υπογραφή».

ithageneis

Οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς «παύουν την κυβέρνηση και αναλαμβάνουν την Εθνική Περιουσία»

Όλα τα παραπάνω είναι έργο των Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών, στη σελίδα – αριθμεί 7.700 μέλη – των οποίων αναφέρεται ότι για «οποιαδήποτε παρέμβαση στην Ατομική Ελευθερία των Ελλήνων από τον Αντισυμβαλλόμενο με Πράξη, Νόμο ή άλλο που ΔΕΝ σχετίζονται με την διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων π.χ. χρήση μάσκας, υποχρεωτικός εμβολιασμός, αφαίρεση οργάνων, υποχρεωτική έκδοση ή επίδειξη ιατρικών εγγράφων, ειδικές άδειες, πρόστιμα, παράβολα, φόροι (μηδενός εξαιρουμένου), περιορισμοί, σφράγισμα επιχειρήσεων κλπ, καθορίζεται πρόστιμο από 50.000 ευρώ έως 10.000.000 ευρώ και επιβολή ποινής από 6 μήνες έως 25 έτη».

Αντίστοιχα, για «οποιαδήποτε επιβολή σε υπάλληλο ή πολίτη να εκτελέσει Ιατρικές Πράξεις χωρίς την συναίνεσή του, ως προϋπόθεση είτε να εργαστεί είτε να εισέρθει σε επιχείρηση που η Άδεια Λειτουργίας της είναι παροχή Κοινωφελούς Υπηρεσίας (Τράπεζες, Εταιρείες Επικοινωνίας, Ύδρευσης κ.λπ), η παροχή προϊόντων, η μεταφορά πολιτών (λεωφορεία, τρένα, πλοία, αεροπλάνα), παροχή υπηρεσιών, ή αναψυχής στους πολίτες, το πρόστιμο κυμαίνεται μεταξύ 50.000-500.000 ευρώ ανά περίπτωση και επιβολή ποινής έως 25 έτη».

Στο δικό τους, αυτόκλητο, ποινικό κώδικα, υπάρχουν 28 αδικήματα, με τα πρόστιμα σε κάποια να φτάνουν ως και τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

ithageneis1

Οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς δεν μένουν εκεί. Έχουν αποστείλει επιστολή στον υπουργό Οικονομικών με διορία 15 ημερών για να τους παραδώσει αναλυτική λίστα με την «εθνική περιουσία» στην οποία οι ίδιοι γίνονται από μόνοι τους συνδιαχειριστές και παύουν κατά το δοκούν την κυβέρνηση.

«Ως Aυτόχθονες Έλληνες Iθαγενείς και ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ είμαστε μάρτυρες της καταστροφικής ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ της Κοινής Εθνικής Περιουσίας μας, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια. Με την παρούσα, δηλώνουμε ότι: ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ καθολικά και αμετάκλητα, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ, που εκτιμάτε ότι σας είχαμε χορηγήσει στο παρελθόν, με οποιονδήποτε τρόπο, είτε αυτή ήταν ρητή, είτε σιωπηρή, είτε δια ψήφου, είτε δια εγγράφων ή άλλο.

Με την παραλαβή της παρούσας δεν μπορείτε πλέον να λειτουργείτε τώρα και στο εξής ως ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ. ΡΗΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι, από σήμερα ως ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ αναλαμβάνουμε, ΟΛΟΙ και ΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΆΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΌ ΕΜΑΣ την διαχείριση της εξ αδιαιρέτου (με ποσοστό 100% έκαστος) Εθνικής Περιουσίας μας, Από σήμερα, στην διαχείριση της εξ αδιαιρέτου Εθνικής Περιουσίας, ως ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ μαζί με εσάς συμμετέχουμε και εμείς ως ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ».

follow us on social media