Nitro magazine official logo
TV

Gordon Ramsay: Τα πρώτα αποσπάσματα από την εκπομπή του στην Ελλάδα – Σαντορινιά γιαγιά «πετσοκόβει» τον κορυφαίο σεφ

Ήδη έχουν προβληθεί τα πρώτα επεισόδια του «Gordon, Gino & Fred Go Greek» και στο youtube του ΙΤV υπάρχουν μερικά απολαυστικά αποσπάσματα από το ταξίδι του Ramsay και της παρέας του

Ramsay στην Ελλάδα

Η άφιξη του κορυφαίου σεφ Gordon Ramsay στην Ελλάδα για τις ανάγκες της εκπομπής του, έκανε το γύρο του διαδικτύου τους προηγούμενους μήνες. Ήρθε η ώρα να δούμε τα πρώτα πλάνα από τα επεισόδια που γυρίστηκαν σε ένα -για εμάς- γνώριμο περιβάλλον.

Πρώτος σταθμός ήταν Κρήτη, και ακολούθησε η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Αθήνα, τα Μετέωρα. Ο Gordon Ramsay και η παρέα του, του Τζίνο και του Φρεντ διαφημίζουν τις ομορφιές της Ελλάδας στη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο, καθώς το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Η παρέα των τριών με το βαν τους γύρισαν τα νησιά και όχι μόνο, έκαναν γυρίσματα σε με θέα το Αιγαίο, σε σοκάκια, στα στενά της Αθήνας αλλά και σε αμπέλια, χωράφια και όπου τους έκανε κέφι για να δημιουργήσουν αυτές τις εκπληκτικές εκπομπές με το φανατικό κοινό.

Ηδη έχουν προβληθεί τα πρώτα επεισόδια του «Gordon, Gino & Fred Go Greek» και στο Youtube του ΙΤV υπάρχουν μερικά απολαυστικά αποσπάσματα.

Η γιαγιά στην Σαντορίνη που τράβηξε τα βλέμματα

Ενα από τα αποσπάσματα που έχουν ανεβάσει στο youtube είναι αυτό με την παρέα του Ramsay να ετοιμάζει Salsa Verde στη Σαντορίνη, με δοκιμαστή μια κυρία η οποία την βρήκε αλμυρή!

Η γιαγιά, η οποία μάλιστα θεωρείται μάστερ του μουσακά, όπως σημειώνουν στο συνοδευτικό κείμενο του βίντεο, την οποία και οι τρεις τους αποκαλούν «giagia» κλήθηκε να δοκιμάσει τη σος που έφτιαξε ο σεφ με ελληνικά προϊόντα. Φαίνεται όμως ότι το αποτέλεσμα ήταν κάπως αλμυρό, λόγω της κάπαρης.

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται πάντως να αποθεώνει την κάπαρη της Σαντορίνης λέγοντας ότι είναι η καλύτερη στον κόσμο. Και όταν ο συνεργάτης του είπε ότι η καλύτερη κάππαρη στον κόσμο είναι η Σικελική άναψαν τα αίματα.

Ο Τζίνο έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση, περιγράφοντας το πιο σημαντικό γεύμα που είχε ποτέ, το οποίο δεν ήταν άλλο από το τελευταίο γεύμα με την μητέρα του. Οπως περιέγραψε έφτιαξε μια μακαρονάδα στην οποία έβαλε όλη της την τέχνη. Την επόμενη ημέρα πέθανε και όπως περιέγραψε ήταν λες και το διαισθανόταν.

Στο επόμενο απόσπασμα, ο Ramsay με τον Τζίνο σε ένα παραδοσιακό ελληνικό εργαστήριο πάνε να φτιάξουν χειροποίητα λουκάνικα. Πολύς χορός – συρτάκι- και ατελείωτα αστεία συνδράμουν στην απολαυστική ατμόσφαιρα.

O Gordon Ramsay στα Μετέωρα

Στο επόμενο βίντεο επισκέφθηκαν τα μελίσσια υπό τη σκιά των Μετεώρων. Φορώντας όλοι τους τις ειδικές στολές, μαζί με την μελισσοκόμο, δοκίμασαν το μέλι κατευθείαν από την κηρύθρα.

«Δεν είναι για μένα αυτό, δεν είναι για μένα», έλεγε κάθε τόσο ο Τζίνο εμφανώς αναστατωμένος και ενώ πάλευε με τις μέλισσες, την ώρα που οι υπόλοιποι τον συμβούλευαν να παραμείνει ήρεμος και να κλείσει την στολή του. Η επίσκεψη στα μελίσσια είχε και την παιχνιδιάρικη πλευρά της, καθώς ο Ramsay πέταξε καπνό στους υπολοίπους και την μελισσοκόμο, η οποί απορούσε με την κίνησή του αυτή.

Έγιναν και ένα με την φύση

Στο τελευταίο απόσπασμα έχουν σταθμεύσει το βαν τους σε κάποιο χωράφι κάπου στη Ελλάδα και να απολαμβάνουν τη φύση και ελληνικά εδέσματα από το ψυγειάκι τους, ενώ αράζουν στις σπαστές τους πολυθρόνες.

Ο Τζίνο πήρε την κιθάρα του και συνέθεσε ένα τραγουδάκι στο οποίο έλεγε ότι περνά υπέροχα με την παρέα του απολαμβάνοντας εξαιρετικό ελληνικό φαγητό, όταν ο Φρεντ ξεγυμνώθηκε για να γίνει ένα με την φύση.

follow us on social media