Nitro magazine official logo
News

Έγκλημα στον Εύοσμο: «Ο πατέρας μου ποτέ δεν με κακοποίησε, ήταν λόγια της μητέρας μου»

Το ειδεχθές έγκλημα στον Εύοσμο σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2020, όταν μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του 49χρονου και αφού τον ακινητοποίησαν, τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 15 φορές στο πρόσωπο και στον λαιμό.

δολοφονία στον Εύοσμο

Η άγρια δολοφονία ενός πατέρα, οδηγού ταξί στον Εύοσμο, από την κόρη του και την 46χρονη μητέρα, οι οποίες κατηγορούνται για τη σφαγή του, με περισσότερες από 15 μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό, είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Οι ίδιες επικαλέστηκαν σεξουαλική κακοποίηση από το θύμα στο κοριτσάκι, από τα 14 του χρόνια. Η 19χρονη σήμερα κοπέλα, μέσα από τις φυλακές Ελαιώνα Θηβών οπου κρατείται προφυλακισμένη κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο δίνοντας Πανελλαδικές εξετάσεις και να παρακολουθεί τα μαθήματα της στη σχολή, με αντικείμενο τα Οικονομικά, διαδικτυακά μέσα από το κελί των φυλακών.

Παράλληλα αναμένει το δικαστήριο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις αμέσως επόμενες εβδομάδες ενώ όπως επισημαίνει στο protothema.gr ο δικηγόρος της κ. Χαράλαμπος Αποστολίδης η νεαρή, δεν φέρεται να έχει πλέον οποιαδήποτε σχέση με την μητέρα της, επίσης προφυλακισμένη στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Όσα αναφέρει ο δικηγόρος της 19χρονης

Περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης, όπου αναφέρει ότι θα υπάρξουν ανατροπές.  «Η δίκη της θα προσδιοριστεί μέσα στον Νοέμβριο. Στα μέσα ή στα τέλη, γιατί τον Δεκέμβριο συμπληρώνεται η 18μηνος κράτηση της και θα πρέπει να εκδοθεί μια απόφαση και εκτιμώ μετά βεβαιοτητος ότι θα υπάρξουν δραματικές ανατροπές.

Η μικρή, έχει καταθέσει ακόμη απο την εποχή της ανακρίσεως νέο υπόμνημα στον ανακριτή, διηγείται πως έγινε ο φόνος, ποιος σκότωσε τον πατέρα της, ανακαλεί και ζητάει συγγνώμη απο όλους τους συγγενείς αλλά και απο τον ίδιο τον πατέρα της, για τον ισχυρισμό ότι την κακοποιούσε, ομολογεί δε, ότι ο πατέρας της ποτέ δεν την κακοποίησε, ποτέ δεν άπλωσε χέρι, ποτέ δεν άσκησε βία και οτι όλα αυτά είναι υποβολές μιας χειριστικής μάνας η όποια με διάφορα τεχνάσματα την υπέβαλλε λέγοντας ότι “εσένα θα σε λυπηθούν, είσαι μικρό κορίτσι, ουτε καν θα προφυλακιστείς, ενώ εμένα θα με κρατήσουν ισόβια”…

Όλα τα παραπάνω μαζί με άλλα στοιχεία που θα κατατεθούν στο ακροατήριο και δεν μπορώ, για λόγους τακτικής να αποκαλύψω, θα δείτε τη δίκη να παίρνει μια δραματική μορφή. Όχι επειδή είμαι υπερασπιστής της, αλλά βλέποντας και συγκρίνοντας τα στοιχεία, ακόμη και από τα γράμματα που της έστελνε από τη φυλακή η μητέρα η οποία κρατείται στον Κορυδαλλό και η μικρή στη Θήβα, με την οποία προσπαθούσε να συντηρήσει αυτό το κλίμα και να μη σπάσει η μικρή, έχω πειστεί, οτι αυτό το κορίτσι, αδίκως κατηγορείται και μάλιστα όλοι οι συγγενείς της μητέρας της, οι αδερφές της, το στενό της περιβάλλον ακόμη και ο σύντροφος της, με τον οποίο διέμενε, αυτό μου έχουν καταμαρτυρήσει και νομίζω αυτό θα έρθουν και θα πουν και στο δικαστήριο».

Το χρονικό της δολοφονίας του 49χρονου ταξιτζή στον Εύοσμο

Ήταν ξημερώματα Κυριακής της 14ης Ιουνίου, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του 49χρονου και αφού τον ακινητοποίησαν, τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 15 φορές στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Ένα ειδεχθές έγκλημα μίσους με θύμα τον 49χρονο τον οποίο βρήκε ο γιος του. Η σύζυγος του υποστήριξε οτι αυτό που όπλισε το χέρι είναι η εξομολόγηση της 18χρονης οτι ο οδηγός τη βίαζε από τα 14 της χρόνια ενώ όπως είπαν στις αρχές, η κόρη ήταν εκείνη που επέφερε τα θανατηφόρα πλήγματα στο θύμα ευρισκόμενη εν βρασμώ ψυχής.

Παράλληλα, η σύζυγος υποστήριξε πως υπήρξε και η ίδια θύμα κακοποίησης από τον 49χρονο και πως στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Μια διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων δίνουν οι συγγενείς του θύματος, οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος αγαπούσε την οικογένεια του και εργαζόταν για να μην λείψει στα παιδια και τη σύζυγο του το παραμικρό.

follow us on social media