Nitro magazine official logo
Life

Lourdes Leon για Madonna: Η μαμά μου είναι μανιακή με τον έλεγχο, ήθελε να ελέγχει όλη τη ζωή μου

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, χθες, η κόρη της Madonna αναφέρθηκε στο πόσο control freak ήταν η διάσημη τραγουδίστρια.

leon

Κάποτε η Madonna τραγουδούσε το Papa don’t preach, ένα επαναστατικό τραγούδι για την πατρική εξουσία. Λίγα χρόνια αργότερα, η κόρη της, Lourdes Leon έρχεται με συνέντευξή της τη δώσει στεγνά, αφού έκανε λόγο για αυστήρη ανατροφή και πειθαρχία.

«Η μαμά μου είναι μανιακή με τον έλεγχο, με ήλεγχε όλη μου τη ζωή», εξηγεί η 25χρονη Lourdes στη συνέντευξή της στο Interview Magazine που δημοσιεύτηκε εχθές, Πέμπτη. «Αμέσως μόλις τελείωσα το Λύκειο αισθάνθηκα την ανάγκη να γίνω απόλυτα ανεξάρτητη», σημειώνει το νεαρό μοντέλο.

Rita Ora: Ποζάρει topless πάνω σε σκαμπό ενώ κάνει διακοπές στο Μαλιμπού

Η ανεξαρτησία της ξεκίνησε πληρώνοντας η ίδια τα δίδακτρα του κολεγίου της και το νοίκι του διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη, παρότι η μητέρα της έχει μια τεράστια περιουσία ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

«Στην οικογένειά μου μάθαμε να μην μας χαρίζεται τίποτα. Προφανώς, μεγάλωσα με τεράστια προνόμια. Αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ. Όμως νομίζω ότι η μαμά μου έβλεπε όλα αυτά τα παιδιά διασήμων και σκεφτόταν πως δεν ήθελε να γίνουν έτσι και τα δικά της. Επίσης, θεωρώ πως αν αφήνεις τους γονείς σου να σου πληρώνουν πράγματα, τότε έχουν περισσότερη δύναμη να σε ελέγχουν», επισημαίνει στη συνέντευξή της η Lourdes.

Η Lourdes μίλησε και για το επάγγελμα του μόντελινγκ, ωστόσο όπως αποκάλυψε, θα ήθελε κάποια στιγμή στο μέλλον να βγάζει χρήματα χρησιμοποιώντας τα άλλα της ταλέντα και όχι μόνο την ομορφιά της. Αυτό είναι κάτι που της έχει εμπνεύσει η ίδια η μητέρα της, υπόδειγμα εργατικότητας σύμφωνα με την ίδια. «Η μαμά μου επιμένει ότι πρέπει να σκεφτώ για ποιο πράγμα θέλω να με ξέρει ο κόσμος, εκτός από την ομορφιά μου. Δεν θέλω να θυμούνται μόνο αυτό οι άνθρωποι από εμένα. Δεν είναι αληθινό», σημειώνει η 25χρονη.

Όπως εξήγησε στη συνέντευξη, «από οικονομικής άποψης, το μόντελινγκ αποτελεί έξυπνη απόφαση προς το παρόν». «Απολαμβάνω να εμπλέκομαι όσο το δυνατόν περισσότερο (δημιουργικά) στις καμπάνιες στις οποίες συμμετέχω, δεν κάνω απλά μόντελινγκ», ξεκαθαρίζει, και μιλάει για τα άλλα ταλέντα της που είναι ο χορός και η αίσθηση στιλ και αισθητικής της. Όσον αφορά στην υποκριτική, η Lourdes είπε ότι «δεν είναι σίγουρη για το πώς νιώθει» σχετικά με τον κλάδο, καθώς βρίσκει του ηθοποιούς ενοχλητικούς και δεν μπορεί να τους συναναστρέφεται.

Dune: Δικαίωσε τις προσδοκίες το όραμα του Ντενί Βιλνέβ;

«Όσο για τη μουσική, μπορώ να τραγουδήσω» πρόσθεσε η Lourdes, σπεύδοντας ωστόσο να παραδεχτεί ότι «δεν την ενδιαφέρει και τόσο το τραγούδι» μιας και ήταν αρκετά εκτειθειμένη σε αυτό μεγαλώνοντας.

Kαθώς μεγαλώνει, μαθαίνει να εκτιμά όλο και περισσότερο τα εμβληματικά τραγούδια της μητέρας της. «Δεν κριντζάρω», αναφέρει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι όσο περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιεί πόσο επιδραστική και εκπληκτική καλλιτέχνιδα είναι η μητέρα της, πόσο «μπροστά» από την εποχή της υπήρξε και πώς προωθούσε την ενδυνάμωση των γυναικών με τη μουσική και με τις πράξεις της. «Δεν καταλάβαινα απόλυτα μέχρι που συνειδητοποίησα τη σημασία της ενδυνάμωσης και τι σημαίνει να είσαι γυναίκα. Είναι πιθανόν το πιο σκληρά εργαζόμενο άτομο που ξέρω. Δυστυχώς, δεν κληρονόμησα αυτό το χαρακτηριστικό της. Κληρονόμησα τα ζητήματα που έχει με τον έλεγχο αλλά όχι την εργασιακή ηθική της», ανέφερε.

follow us on social media