Η Shiseido αποτελούσε πάντα  ορόσημο στην περιποίηση του δέρματος καινοτομώντας με νέα προϊόντα για όλους τους τύπους και τις ανάγκες του δέρματος.

    SHI-SEI-DO  σημαίνει η Πηγή- η Ζωή- ο Οίκος

    Ως Ιαπωνική εταιρεία, η Shiseido έχει μία πιο ολιστική προσέγγιση αναφορικά με το τι σημαίνει ομορφιά. Πιστεύει πολύ στην φροντίδα του δέρματος, την πρόληψη και την εσωτερική ηρεμία που αντανακλάται σε ένα φωτεινό πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο ότι από την πρώτη στιγμή δημιουργούσε επαναστατικά προϊόντα όπως την cold cream που ήταν η πρώτη παγκοσμίως, όπως επίσης και η αντηλιακή της πούδρα μία ακόμα σπουδαία beauty ανακάλυψη που οι γυναίκες λάτρεψαν και αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.

    Εδώ και 150 χρόνια, ο ιαπωνικός οίκος καλλυντικών Shiseido, πρωτοστατεί στην επιστήμη και εμπνέεται από την τέχνη. Σε κάθε στάδιο της ιστορίας της, η Shiseido δίνει έμφαση στην ανακάλυψη καινοτόμων επιστημονικών επιτευγμάτων, αξιοποιώντας τεχνολογίεςαιχμής και μια απαράμιλλη αισθητική για να αναδείξει την εσωτερική και εξωτερική μας ομορφιά.

    Έτσι λοιπόν, ένα όμορφο πρωινό, όλοι όσοι αγαπάμε την ομορφιά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση της Shiseido και συναντηθήκαμε στο Athens Art Link ένα υπέροχο νεοκλασικό που φέρει την υπογραφή του  αρχιτέκτονα Ερνστ Τσίλλερ. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την ιστορία του brand αλλά και να έρθουμε σε επαφή με την Ιαπωνική κουλτούρα και τις παραδόσεις της.

    Τρεις όροφοι, κάθε ένας από τους οποίους  και μία ξεχωριστή εμπειρία. Σε όλο το κτίριο υπήρχε μία υπέροχη μυρωδιά που ερχόταν από τα λουλούδια του δεύτερου ορόφου και συνόδευε γλυκά την beauty περιπλάνηση μας. Εξάλλου, η Ikebana αποτελεί διαχρονική ιαπωνική παραδοσιακή ανθοδετική τέχνη την οποία παρουσίασαν εξαιρετικά τα μέλη της Σχολής Ohara της Ιαπωνίας.

    Η Shiseido μας αποκάλυψε επίσης το νέο ισχυρό δίδυμο ορών Βio-Performance Skin Filler Serums, με τη πρωτοποριακή MolecuShift Technology που αξιοποιεί τις δυνάμεις του υαλουρονικού οξέος περισσότερο από ποτέ. Για πρώτη φορά στην καλλυντική βιομηχανία, 2 οροί Night Infill and Day Full Expansion, αλληλοσυμπληρώνονται και επιτυγχάνουν την μέγιστη απόδοση υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, επαναφέροντας την σφριγηλότητα, τον όγκο και την ελαστικότητά του.

    Όπως ήταν λογικό αυτό θα αποτελέσει την beauty εμμονή της χρονιάς και ο ενθουσιασμός όλων μας ήταν διάχυτος και εμφανής.

    Η έκθεση ολοκληρώθηκε στον τρίτο όροφο, ανάμεσα σε λαχταριστά γλυκά όπως τα πολύχρωμα macaron, αφρώδες κρασί, αλλά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά που ολοκλήρωσαν το όμορφο ταξίδι μας στην ιστορία, τις αξίες και τις καινοτομίες της Shiseido.

    Για το τέλος, ήθελα να κρατήσω τις εντυπώσεις μου από την δοκιμή των ορών Βio-Performance Skin Filler Serums. Αν και τα συγκεκριμένα προϊόντα σχεδιάστηκαν για ηλικίες άνω των 40 ετών το να τα δοκιμάσω ήταν σαφώς μονόδρομος, μάλιστα περίμενα με ανυπομονησία να περάσουν οι ώρες για να ξεκινήσω με τον βραδινό ορό.

    Συμπερασματικά, θα πω ότι πρόκειται για δύο εξαιρετικούς ορούς με πολύ ελαφριά σύνθεση που απορροφώνται αμέσως χωρίς να δημιουργούν ερεθισμό ακόμα και σε πολύ λευκές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

    Το υαλουρονικό που περιέχει, εισχωρεί στην επιδερμίδα και λειτουργεί σαν σφουγγάρι που συγκεντρώνει τα υγρά με αποτέλεσμα να επαναφέρει τον όγκο στο πρόσωπο και σταδιακά να διορθώνει το περίγραμμα και τις γραμμές λειτουργώντας σαν filler. Εξάλλου, τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι εμπνευσμένα από τις ιατρικές πράξεις για αυτό και υπόσχονται ότι θα επαναφέρουν την επιδερμίδα μας 5 χρόνια πίσω.

    Η Shiseido λοιπόν γιορτάζει 150 χρόνια ιαπωνικής καινοτομίας και ομορφιάς με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας μας πιο όμορφες και κυρίως, πιο χαρούμενες!

    Διαβάστε ακόμα στο Nitro.gr

    Blonde: Δείτε την Ana de Armas να μεταμορφώνεται στην Marilyn Monroe – Η μαγεία του μακιγιάζ

    Kanye West: Φόρεσε μπλούζα «White Lives Matter» και «τα έβαλε» με το κίνημα Black Live Matter – «Όλοι ξέρουν ότι ήταν απάτη»

     

    Γιατί οι μεγάλοι οίκοι μόδας επενδύουν εκατομμύρια στο metaverse