Η Ελένη Φουρέιρα δε συνηθίζει να είναι εκδηλωτική ως προς τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, αλλά όταν το κάνει, δεν μαζεύονται τα μέλια. Κατά την παρουσία της στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού που της ανέφερε ο youtuber και δεν έκρυψε το πόσο ερωτευμένη είναι με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και πόσο ωραίο τον θεωρεί.

  Σε ερώτηση για το αν έχει κάνει σκηνές ζηλοτυπίας σε παλιότερους συντρόφους της και στον Μποτία, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει κάνει ακραία πράγματα, όμως με τον Ισπανό δεν έχει κανένα λόγο να ζηλεύει με την παθολογική έννοια.

  «Είμαστε μαζί με τον Μποτία, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πολύ ερωτευμένη. Πάντα μου λείπει. Δε γίνεται να μη μου λείπει. Τι είμαι; Αναίσθητη; Δεν ζηλεύω τον Μποτία. Έχω υπάρξει σε σχέσεις που ζήλευα πάρα πολύ. Ο Μποτία δε μου δίνει δικαιώματα, γιατί να ζηλέψω. Είναι ωραίος, ας τον θαυμάζουν. Άμα δε μου δίνει δικαίωμα, τι είμαι εγώ, τρελή να ζηλέψω;

  Ελένη Φουρέιρα στο Nitro: «Νιώθω ότι οι γυναίκες με αγαπάνε γιατί καταλαβαίνουν ότι δεν είμαι απειλητική»

  Έχω κάνει σκηνή ζηλοτυπίας σε αεροπλάνο, σε σύντροφό μου, τρελαμένη, γιατί μιλούσε σε μια κοπέλα και δε με σύστησε καν. Μετά κάπως έγινε με τη θέση και έκατσε κοντά της κι εγώ φώναζα τρελαμένη ότι δε θέλω να του μιλήσω. Μετά κατάλαβα ότι ήμουν τρελή. Κινητό δεν έχω ψάξει. Γκόμενο έχω παρακολουθήσει πιο μικρή. Με το κινητό που είναι προσωπικό αντικείμενο, νιώθω τύψεις στη σκέψη να το ψάξω».

  Στην ερώτηση για το τι της αρέσει στον Μποτία, η Ελένη Φουρέιρα δεν ήταν καθόλου φειδωλή. «Μου αρέσουν όλα στον Μποτία. Μου αρέσουν όλα του εξωτερικά. Είναι πολύ όμορφος. Μετά από τόσα χρόνια, γυρνάω στο κρεβάτι, τον βλέπω και λέω “να ‘ναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο”. Λέω “δε μπορεί να είσαι τόσο όμορφος, δε γίνεται”. Για τα δικά μου μάτια, έτσι; Μου αρέσει επίσης που δεν είναι πιεστικός, είναι ανεξάρτητος και πολύ δοτικός με τους φίλους μου».

  Γενικώς, ήταν μια από τις πολύ ωραίες συνεντεύξεις της Φουρέιρα, με την τραγουδίστρια να είναι χαμαιλέων και να μπορεί να ταιριάξει σε κάθε μέσο που απευθύνεται. Χαρισματική το δίχως άλλο.