Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει…

Από το Nitro Team

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να έχεις πάρει πρωτάθλημα και να σκέφτεσαι τον αδερφό σου που είναι σε καραντίνα και δε μπορεί να χαρεί κι αυτός την πρώτη του κατάκτηση NBA.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να βγαίνεις στη συνέντευξη Τύπου και να λες όλα αυτά τα ωραία λόγια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να έχεις βάλε 50 πόντους σε ματς τίτλου και στους ομαδικούς πανηγυρισμούς που οι Μπακς σηκώνουν το πρωτάθλημα, να μην μπαίνεις στη μέση για να είσαι κεντρική φιγούρα και να πάρεις τη δόξα, αλλά να ανοίγεις δρόμο για τον Κρις Μίντλετον και τους υπόλοιπους.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να πέφτεις στην αγκαλιά της μητέρας, της γυναίκας και του γιου σου και να συγκινείσαι, ενδεχομένως σκεπτόμενος και τον πατέρα σου που έχει πεθάνει και δεν πρόλαβε να σε δει πρωταθλητή.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να είσαι συναισθηματικά γαλαντόμος προς όλους και να παίρνεις μαζί σου τον ρεπόρτερ των Μπακς Τζιμ Πάσκε που αποσύρθηκε πριν μερικούς μήνες, επειδή σου παρείχε τόση στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να μιλάς για τον Κόμπε Μπράιαντ και το legacy που σου άφησε με τόση ταπεινότητα και διακριτικότητα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να μην πουλάς λαϊκισμό για τα μάτια του κόσμου, αλλά να φωνάζεις πως η Ελλάδα και η Νιγηρία έχουν ισότιμη θέση στην καρδιά σου, είναι και οι δύο πατρίδες σου. Κι έτσι πρέπει, αφού αυτό νιώθεις.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει ευγνωμοσύνη, θα πει να μένεις πιστός στο όνειρο σου και να αντιλαμβάνεσαι ότι δε μετράει το τέλος, αλλά το πώς θα φτάσεις εκεί. Ναι, θα το γράψουμε, μετράει το ταξίδι. Ίσως ο Γιάννης να είναι ο πιο καβαφικός ήρωας που έχει υπάρξει!

* Φωτογραφία: Getty Images

follow us on social media