Δύο δίδυμα στην Καλιφόρνια, γεννήθηκαν με κάποια λεπτά διαφορά, αλλά τους χωρίζει μία χρονιά. Το απόγευμα της Παρασκευής, οι γονείς Fatima Madrigal και Robert Trujillo υποδέχθηκαν τον γιο τους, Alfredo που ήρθε στον κόσμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 11:45 μ.μ. τοπική ώρα.

    Όπως γράφει η Guardian, μόλις 15 λεπτά αργότερα, το ρολόι σήμανε μεσάνυχτα, το ζευγάρι υποδέχθηκε την δίδυμη αδερφή του Alfredo, Aylin, την Πρωτοχρονιά. Σε δελτίο τύπου του Natividad Medical Center, που έχει στην κατοχή του το περιοδικό People, η μητέρα μίλησε για τα συναισθήματά της με αφορμή τα μοναδικά γενέθλια των νεογέννητων δίδυμων παιδιών της.

    «Μου φαίνεται τρελό που είναι δίδυμα και έχουν διαφορετικά γενέθλια», είπε. «Εξεπλάγην και χάρηκα που [το κορίτσι] έφτασε τα μεσάνυχτα».

    Η Dr. Ana Abril Arias, γιατρός στο Natividad Medical Group, πρόσθεσε: «Είναι οπωσδήποτε μια από τις πιο αξιομνημόνευτες γέννες της καριέρας μου». «Ήταν τόσο ευχάριστο να βοηθώ αυτά τα μικρούλια να έρχονται στον κόσμο ασφαλή το 2021 και το 2022», είπε. «Τι απίθανος τρόπος να ξεκινάς την Πρωτοχρονιά!».

    Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), καταγράφονται περίπου 120.000 γεννήσεις διδύμων κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, ποσοστό λίγο πάνω του 3% όλων των γεννήσεων.

    Τα δίδυμα Alfredo και Aylin έχουν άλλα τρία αδέρφια- δυο κορίτσια κι ένα αγόρι. Η μητέρα λέει πως ο μεγαλύτερος γιος της κατενθουσιάστηκε που απέκτησε αδερφό, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια ανυπομονεί να γνωρίσει τα καινούργια μέλη.