Έχοντας γυρίσει πια μια νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή, μαζί με την Jennifer Lopez, ο Ben Affleck βρίσκεται (μάλλον) στην καλύτερη φάση της ζωής του. Ο αλκοολισμός είναι ένα κομμάτι του παρελθόντος, χωρίς ποτέ να το έχει κρύψει. Μάλιστα, σε εμφάνιση το Howard Stern Show, ο 49χρονος ηθοποιός, έδωσε κάποιες λεπτομέρειες ακόμα.

    Όπως γράφει το People, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Garner. Εκείνη την περίοδο ήταν αρκετά δυστυχισμένος όπως είπε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

    «Προφανώς ακόμη θα έπινα. Είναι μέρος του γιατί ξεκίνησα να πίνω επειδή ήμουν παγιδευμένος», παραδέχοντας ότι ένιωθε δυστυχισμένος στον γάμο του με την 49χρονη ηθοποιό. «Ήμουν τύπου, “Δεν μπορώ να φύγω λόγω των παιδιών, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι θα κάνω;”. Αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν λύση».

    Στο παρελθόν ο Ben Affleck έχει εισαχθεί πολλές φορές σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό του στο αλκοόλ, μεταξύ άλλων το 2001, το 2017 -που αποκάλυψε σε ανάρτηση στο Facebook- και το 2018, όταν με την Garner οριστικοποίησαν το διαζύγιο.

    Ο διάσημος ηθοποιός, που παντρεύτηκε την Garner το 2015, είπε επίσης πως με την πρώην σύζυγό του έκαναν τα πάντα για να μην διαλυθεί ο γάμος τους, αλλά όπως πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ, απλώς δεν λειτούργησε.

    «Η αλήθεια είναι, πήραμε τον χρόνο μας, πήραμε την απόφαση, απομακρυνθήκαμε», εξήγησε. «Είχαμε έναν γάμο που δεν λειτούργησε, συμβαίνουν αυτά, με κάποιον που αγαπώ και σέβομαι, αλλά με τον οποίο δεν θα έπρεπε να μείνω άλλο παντρεμένος. Στην τελική προσπαθήσαμε. Προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά. Κανείς μας δεν ήθελε να γίνει αυτό το μοντέλο γάμου που θα δουν τα παιδιά μας».

    Αν και με την Jennifer Garner πέρασαν από σαράντα κύματα στον γάμο τους, πλέον διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Η ίδια, μάλιστα, γιόρτασε φέτος το Halloween με τον Affleck, τη Lopez και τα παιδιά τους.