Πίνακας Περιεχομένων
  1. Η επιτυχία του I Kissed A Girl
  2. Το show της Katy Perry

  Στο περιοδικό Out μίλησε η Katy Perry, λίγες εβδομάδες πριν από το show που θα παρουσιάσει στο Λας Βέγκας. H τραγουδίστρια μίλησε και για τη σχέση που έχει αναπτύξει με την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, λέγοντας πως «δεν θα είχε επιβιώσει» χωρίς αυτή.

  «Προερχόμουν από ένα προστατευτικό οικογενειακό περιβάλλον, όπου δεν ήταν σωστό να είμαι φίλος με κάποιον από αυτήν την κοινότητα. Και τώρα αυτή είναι η κοινότητά μου», εξήγησε και πρόσθεσε: «Αυτοί είναι οι δικοί μου άνθρωποι. Είναι η καθημερινότητά μου. Είναι στο σπίτι μου, είναι στη δουλειά μου. Δεν θα είχα επιβιώσει χωρίς την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+, ειλικρινά».

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

  Η επιτυχία του I Kissed A Girl

  Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η τραγουδίστρια μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία I Kissed A Girl, το πρώτο της single που αναφερόταν σε ομόφυλα ζευγάρια. «Για μένα εκείνη την εποχή, η αμφιφυλοφιλία απέκτησε κατά κάποιον τρόπο ταυτότητα. Ναι, λοιπόν, αυτό είναι» είπε.

  Τραγωδία στο Rust: Βγήκε ένταλμα έρευνας για το κινητό του Alec Baldwin

  Ένα ακόμη τέτοιο παράδειγμα ήταν και το Firework, στο βίντεο κλιπ του οποίου φιλιούνταν δύο άνδρες. Κάτι που όπως είπε ήταν πολύ σκόπιμο. «Τα τραγούδια μου ήταν πάντα πολύχρωμα και πάντα ελπιδοφόρα και μερικές φορές αυτά τα δύο πράγματα αναμειγνύονται», πρόσθεσε.

  Το show της Katy Perry

  To μεγάλο show, με τίτλο PLAY, που ετοιμάζει η τραγουδίστρια θα ξεκινήσει στις 29 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει για 16 εβδομάδες. «Θα είναι μια οπτικοακουστική γιορτή», λέει η ίδια ενώ πρόσθεσε πως θα περιλαμβάνει 20 τραγούδια.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)