Πίνακας Περιεχομένων
  1. Chris Noth: Πλήρως κατασκευασμένη η ιστορία
  2. H Peloton διέκοψε τη συνεργασία με τον Chris Noth

  Μετά τις δύο καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που έδωσε στο φως της δημοσιότητας το The Hollywood Reporter και έβαλε τον Chris Noth στο επίκεντρο, ακόμα μία έγινε γνωστή για τον σταρ του Sex and the City.

  Όπως γράφει το People, κατηγορείται από μια γυναίκα για σεξουλική επίθεση, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Ava. Ανέφερε, λοιπόν, στο Daily Beast, πως ο ηθοποιός την κακοποίησε ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010, σε ηλικία 18 χρόνων.

  Chris Noth: Πλήρως κατασκευασμένη η ιστορία

  Ο Mr.Big με χθεσινή του ανακοίνωση, μετά τις δύο πρώτες καταγγελίες, αρνήθηκε την σεξουαλική επίθεση και τόνισε πως υπήρχε συνέναιση. Όσον αφορά την τρίτη καταγγελία, είπε: «Η ιστορία αυτή είναι πλήρως κατασκευασμένη και οι φερόμενες κατηγορίες περιγράφονται σαν ένα κομμάτι κακής επιστημονικής φαντασίας. Όπως δήλωσε χθες ο Chris, δεν έχει και ούτε ποτέ θα ξεπεράσει εκείνη τη γραμμή», ανέφερε μάνατζέρ του στο People.

  Σύμφωνα με την καταγγελία της Ava, είχε προσληφθεί ως σερβιτόρα στο Da Marino, ενώ κάποια βράδια, όταν είχε ζωντανή μουσική, τραγουδούσε στο εστιατόριο. Ο Noth ήταν συχνός πελάτης στο εστιατόριο και «πάντα υπό την επήρεια αλκοόλ». «Δεν θυμάμαι λεπτομερώς πόσες φορές μιλήσαμε, αλλά ήταν με μεγάλη οικειότητα και μια νύχτα είπε στο αφεντικό μου πως θα τραγουδούσαμε μαζί, παρότι δεν είχα πιάσει βάρδια ακόμα».

  Μετά το κοινό σόου,«μιλήσαμε για την καριέρα μου και την πόλη καταγωγής μου, το Τορόντο» σε τραπέζι, ενώ εκείνος επανειλημμένως την τραβούσε στην ποδιά του ενώ τη θώπευε και «με πίεζε πάνω στη στύση του».

  Στο τέλος της βάρδιάς της, όπως λέει, κι ενώ πήγαινε να πληρωθεί, ο Noth την ακολούθησε. «Φερόταν σαν να φεύγαμε κρυφά μαζί. Στην αρχή, ένιωθα σαν να ήμουν το μόνο άτομο στον πλανήτη που μπορούσα να με ακούσω να λέω ‘όχι’» αναφέρει, προσθέτοντας πως ο Noth την έσπρωξε σε ένα γραφείο, τη φίλησε και τη βίασε με τα δάχτυλα. «Ήλπιζα τόσο να τελειώσει εκεί», συνέχισε η Ava, λέγοντας πως προσπάθησε να τον σπρώξει μακρυά.

  «Το σώμα μου πόναγε το πρωί. Δεν άκουγε όχι, αλλά με άκουσε όταν του είπα όχι εδώ και τον έπεισα να βρεθούμε αλλού». Ο ίδιος της έστειλε μήνυμα από το σπίτι του και της ζητούσε τη διεύθυνσή της, αλλά εκείνη δεν του απάντησε ποτέ.

  H Peloton διέκοψε τη συνεργασία με τον Chris Noth

  Μετά τις καταγγελίες, το πρακτορείο που τον εκπροσωπούσε, έληξε τη συνεργασία μαζί του, ενώ η εταιρεία Peloton απέσυρε η διαφήμιση όπου πρωταγωνιστούσε ο Noth, κατεβάζοντας την από όλα τα social media. Το ίδιο έκανε και ο Ryan Reynolds που είχε αναλάβει την παραγωγή, τη συγγραφή και τη σκηνοθεσία του βίντεο, μέσω της εταιρείας του, Maximum Effort.

  Εκπρόσωπος της Peloton δήλωσε πως «η παραμικρή κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά. Δε γνωρίζαμε αυτούς τους ισχυρισμούς όταν συμμετείχε ο Chris Noth στο σποτ ως απάντησή μας στο reboot του HBO. Όσο ψάχνουμε να μάθουμε περισσότερα, σταματήσαμε να προωθούμε αυτό το βίντεο και κρύψαμε σχετικές αναρτήσεις στα social media».