Πίνακας Περιεχομένων
    1. Με νοσηλεύτρια ψυχιατρικής κλινικής στα γυρίσματα η Lady Gaga
    2. Μηνύσεις από την οικογένεια Gucci

    Για τη δεύτερη ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε η Lady Gaga στο podcast Just for Variety. Η τραγουδίστρια που υποδύθηκε την Patrizia Reggiani στο House of Gucci, αντιμετώπισε δύσκολες συνθήκες προκειμένου να καταφέρει να φέρει με όσο το δυνατόν περισσότερη ακρίβεια, τον ρόλο.

    Η Lady Gaga ακολούθησε συγκεκριμένα βήματα, καθώς και μέτρα που χρειάστηκε να πάρει ώστε να προστατεύσει την ψυχική της υγεία. Για να το καταφέρει και να γίνει η γυναίκα που έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο Maurizio Gucci, έζησε κυριολεκτικά 1,5 χρονο σαν αυτή. «Πήρα το σκοτάδι μαζί μου στο σπίτι. Γιατί η ζωή της Reggiani ήταν σκοτεινή», είπε χαρακτηριστικά.

    Chris Noth: Και τρίτη καταγγελία εις βάρος του – «Πλήρως κατασκευασμένη η ιστορία» λέει ο μανατζέρ του

    Με νοσηλεύτρια ψυχιατρικής κλινικής στα γυρίσματα η Lady Gaga

    «Έκανα ακριβώς το ίδιο όπως για το A Star is Born. Έγινε δηλαδή η Patrizia, όπως η Ally. Μιλούσα με ιταλική προφορά, ακόμα κι αν επρόκειτο για πράγματα που δεν σχετίζονταν με την ταινία. Το έζησα όπως εκείνη», είπε η τραγουδίστρια.

    Η ακραία τακτική της Gaga αιφνιδίασε ακόμη και τον Ridley Scott, σκηνοθέτη της ταινίας, ο οποίος φοβήθηκε πως το ότι βούτηξε τόσο βαθιά στην ψυχή της Reggiani, ίσως να «τραυμάτιζε» με κάποιο τρόπο την ίδια, προτρέποντάς τη να μην το ξανακάνει στον εαυτό της.

    Γι’αυτό και η τραγουδίστρια είχε μαζί της μια νοσηλεύτρια ψυχιατρικής προς το τέλος των γυρισμάτων. «Κατά κάποιον τρόπο ένιωθα πως έτσι έπρεπε. Ένιωθα πως ήταν ασφαλέστερο για μένα» πρόσθεσε.

    Θέλοντας να προλάβει τα κακεντρεχή σχόλια για την υποκριτική, εξήγησε πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να εξωραΐσει τις μεθόδους ερμηνείας της. «Δεν νομίζω πως κάποιος πρέπει να ωθεί τον εαυτό του σ’αυτό το όριο. Και διαρκώς διερωτώμαι γιατί το κάνω συνέχεια εγώ. Έχω κάνει τόσα ακραία έργα τέχνης στην καριέρα μου – τα πράγματα στα οποία υπέβαλα το σώμα μου και τον νου μου».

    Τραγωδία στο Rust: Βγήκε ένταλμα έρευνας για το κινητό του Alec Baldwin

    Μηνύσεις από την οικογένεια Gucci

    Η Lady Gaga δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μήνυση που έχει κάνει η οικογένεια Gucci για την ταινία, αφού λίγο μετά την κυκλοφορία, αποκάλεσαν πως πρόκειται για προσβολή και τόνισαν πως «τα μέλη της οικογένειας διατηρούν κάθε δικαίωμα να προστατεύουν το όνομα, την εικόνα και την αξιοπρέπεια των αγαπημένων τους προσώπων».

    «Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο οδυνηρό μπορεί να είναι αυτό», είπε η Gaga για την οικογένεια. «Και αυτός είναι ο λόγος που προσπάθησα να βάλω κάτι σημαντικό στον ρόλο. Νοιάζομαι για τους ανθρώπους και δεν θα ήμουν ποτέ κομμάτι μιας πραγματικής ιστορίας που αναφέρεται σε έναν απαίσιο άνθρωπο».