Πίνακας Περιεχομένων
    1. Η Dua Lipa βρίσκεται πιθανώς σε κάποιο από τα εξοχικά σπίτια της, ενδεχομένως στο Λος Άντζελες, και αποφάσισε να ποζάρει στον κήπο της, που από τα λίγα που φαίνονται, δεν θα τον λέγαμε ιδιαίτερα περιφραγμένο, μόνο με τα εσώρουχα.

    Το όνομα της σημαίνει αγάπη στα αλβανικά. Και βλέποντας κανείς τη Dua Lipa, δύσκολα δε θα σκεφτεί αυτή τη λέξη. Είναι ένα κορίτσι με γλυκύτατο πρόσωπο, πολύ γλυκιές εκφράσεις, παιχνιδιάρα, ναζιάρα και με τη στόφα μιας σταρ που δεν προσπαθεί ιδιαίτερα, ούτε έχει κάτι το επιτηδευμένο. Είναι αυτό που είναι. Εννοείται μια από τις 2-3 κορυφαίες popstars παγκοσμίως τα τελευταία 2 χρόνια. Μεταξύ άλλων, σε αυτό που είναι, συμπεριλαμβάνεται και η πιο σέξι πλευρά της, που επίσης δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να την εκφράσει.

    Αν δει κανείς το video clip για το τραγούδι «Levitating» θα το καταλάβει. Πολύ περισσότερο, αν δει κανείς τη σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε χθες σε χριστουγεννιάτικο mood,  θα το καταλάβει για τα καλά.

    Η Dua Lipa βρίσκεται πιθανώς σε κάποιο από τα εξοχικά σπίτια της, ενδεχομένως στο Λος Άντζελες, και αποφάσισε να ποζάρει στον κήπο της, που από τα λίγα που φαίνονται, δεν θα τον λέγαμε ιδιαίτερα περιφραγμένο, μόνο με τα εσώρουχα.

    Λευκά εσώρουχα φοράει για την ακρίβεια, μαζί με μαλλιαρές μπότες, σε έναν συνδυασμό χριστουγεννιάτικο. Η Lipa μάλιστα ποζάρει με την πλάτη γυρισμένη και δείχνει τις καμπύλες της στο Instagram, κάτι που δεν το κάνει πολύ συχνά, αλλά κατά καιρούς το συνηθίζει. Σε μια από τις υπόλοιπες φωτογραφίες, αυτή τη φορά στο μπάνιο της, είναι με το μπουρνούζι ανοιχτό και κάνει flashing τα εσώρουχα της. Κι επειδή μια Dua Lipa δεν είναι ποτέ αρκετή, σε μια δεύτερη πολλαπλή ανάρτηση που έκανε χθες, μπαίνει στο τζακούζι με τα εσώρουχα.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)


    Στις υπόλοιπες φωτογραφίες θα δει κανείς τις φίλες της με μπουρνούζια, την ίδια να μαγειρεύει english breakfast με μια φίλη της και γενικώς αυτό που επίσης συνηθίζει να κάνει, να αναρτά ασύνδετες μεταξύ τους φωτογραφίες από αυτές που έχει πάνω πάνω στη συλλογή της στο κινητό.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

    Η Lipa διατηρούσε σχέση 2 ετών με τον Anwar Hadid, αδερφό των Gigi και Bella, αλλά οι φήμες λένε πως η σχέση τους τελείωσε και είναι πλέον single και σίγουρα περιζήτητη.