Πίνακας Περιεχομένων
    1. Τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για το εξώφυλλο του Entrepreneur

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People, η μητέρα της Selena Gomez, Mandy Teefey, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της όταν νόσησε από κορωνοϊό, ενώ ήταν ήδη με πνευμονία. «Έπαθα πνευμονία τον Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη αν και ο γιατρός δεν ήταν τόσο ξεκάθαρος όσο έπρεπε», και πρόσθεσε: «Έλαβα θεραπεία με βιτανίμες, η οποία σίγουρα με βοήθησε».

    Μάλιστα, ο covid-19 της χτύπησε την πόρτα μία εβδομάδα πριν κάνει το πρώτο της εμβόλιο. «Ήμουν στο σπίτι όλη την ώρα. Όταν ανέβασα πυρετό, το οξυγόνο μου έφτασε στο 69 και με πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Άρχισαν να με ρωτούν για τον λόγο που δεν έκανα το εμβόλιο. Τους έλεγα ‘κυριολεκτικά δεν μπορώ να αναπνεύσω αυτή τη στιγμή. Μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό αργότερα; Θα εξηγήσω γιατί’».

    Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας της ήταν τόσο άσχημα που της είπαν πως αν το σώμα της δεν ανταποκρινόταν στην αγωγή, τότε είχε δύο μέρες ζωής. Η ίδια δεν κατονόμασε το πρώτο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε, αλλά είπε ότι αργότερα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες. Της έκαναν θεραπεία με στεροειδή και αντιβιοτικά, ενώ της έκαναν ασκήσεις αναπνοής.

    Εξήγησε δε, πως είχε μισό πνεύμονα και απορούσαν οι γιατροί πως ανέπνεε. «Κατάφερα να περάσω από τον COVID και δεν έχασα τη γεύση ή τη μυρωδιά μου ή τίποτα, αλλά χτύπησε τους πνεύμονές μου αρκετά σκληρά», κατέληξε για την περιπέτειά της.

    James Franco: Μιλάει για πρώτη φορά για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης – «Είχα εθιστεί στο σεξ»

    Τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για το εξώφυλλο του Entrepreneur

    Όπως γράφει το E!News, τον Νοέμβριο η Mandy έγραψε στο Instagram, για το πώς σχολιάστηκε το εξώφυλλο του περιοδικού που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο, στο οποίο εμφανίζεται μαζί με την Selena και την επιχειρηματία Daniella Pierson. Η Mandy εξήγησε πως όταν έγινε η φωτογράφιση, είχε βγει σχετικά λίγες ημέρες από το νοσοκομείο, ενώ η διπλή πνευμονία που υπέστη της είχε προσθέσει 60 κιλά συν φλεγμονή από τη μόλυνση.

    «Σχεδόν λιποθύμησα την ώρα του γυρίσματος» παραδέχθηκε, σημειώνοντας πως «χρειάστηκε να διακόψουμε τόσες φορές, αλλά όλοι οι φίλοι και οι αγαπημένοι μου γύρω μου με βοήθησαν να το ξεπεράσω», είπε για τη φωτογράφιση.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mandy Teefey (@mandyteefey)