Πίνακας Περιεχομένων
  1. Ακολουθεί ένα κομμάτι από τη συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Φουρέιρα:

  Ελένη Φουρέιρα. Η απόλυτη popstar της χώρας και την ίδια στιγμή μια τόσο προσιτή κοπέλα που δε διστάζει να γίνει εκείνη που θα σπρώξει προς την επιτυχία και άλλους νέους καλλιτέχνες. Το ντουέτο της «Fotia» με την Evangelia μέσω της Panik Records, είναι μια απόδειξη πως η επιτυχία που ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα, δε σε κάνει σώνει και ντε σνομπ ή κάτι τέτοιο.

  Είναι σταρ και αντιστάρ η Ελένη Φουρέιρα και η φωτογράφιση της για το 3ο τεύχος του Nitro είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Η τραγουδίστρια μιλάει στον Πέτρο Κωστόπουλο για τη ζωή της πριν το τραγούδι, πριν τη φήμη, για το πώς μπορεί και χορεύει τόσο εύκολα ενώ δεν έχει κάνει ποτέ μαθήματα και για το ότι αφήνεται στην ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό, δίχως να φιλτράρει διαρκώς τις σκέψεις της.

  Ακολουθεί ένα κομμάτι από τη συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Φουρέιρα:

  Π.Κ: Όταν είσαι στην πίστα, ποιοι βλέπεις να σε πλησιάζουν πιο πολύ; Άντρες ή γυναίκες;

  Ε.Φ: Οι γυναίκες.

  Π.Κ: Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή κάνω ερασιτεχνικά τον dj, όπου έχω παίξει Φουρέιρα, οι γυναίκες σηκώνονται στη μία ρόδα.

  Ε.Φ: Νομίζω ότι γίνεται επειδή ξέρουν ότι τις σέβομαι και τις αγαπώ. Εγώ είμαι πολύ υπέρ στο να δείχνουν οι γυναίκες στο 100% αν νιώθουν ότι είναι σέξι. Εγώ έτσι λειτουργώ. Το να είσαι μια σέξι γυναίκα, δε σημαίνει ότι απειλείς. Είσαι γιατί έτσι σου βγαίνει. Νιώθω ότι οι γυναίκες κατανοούν πως μου βγαίνει από μέσα μου το σέξι, δεν είμαι απειλητική, δεν το προσπαθώ να γίνω. Το αντιλαμβάνονται γι΄αυτό με αγαπάνε. Εγώ λατρεύω επίσης τις σέξι γυναίκες. Βλέπω μια γυναικάρα στο μαγαζί και αναστατώνομαι, θέλω να της πω ότι είναι πανέμορφη. Το βλέπουν αυτό οι γυναίκες σε μένα. Κάποιες φορές δεν το παίρνω χαμπάρι ότι γίνομαι σέξι.

  Π.Κ: Νομίζω εσύ και η Παπαρίζου είστε έτσι άνετες.

  Ε.Φ: Η Παπαρίζου είναι γυναικάρα, σέξι, θεά.

  Π.Κ: Η Παπαρίζου από την πρώτη φορά που την είδα, σατιρίζε τον εαυτό της, απαντούσε σε οποιαδήποτε ερώτηση, δεν παρίστανε ποτέ τίποτα.

  Ε.Φ: Τη θαυμάζω σε πολλά. Το σέξι στοιχείο είναι πηγαίο στην Έλενα.

  Π.Κ: Κάθε φορά που μιλάμε, μου φαίνεσαι πως μιλάς σαν κανονικός άνθρωπος. Συνήθως εσείς οι σελέμπριτι μιλάτε λες και πρόκειται για εκλογές του ΚΙΝΑΛ, λες και ζητάτε την ψήφο του λαού. Εσύ έχεις άγνοια κινδύνου ή θες να είσαι έξω καρδιά;

  Ε.Φ: Από μικρή δεν είχα αίσθηση κινδύνου. Αντιλαμβάνομαι ότι πια περιμένουν να πεις κάτι για να το πάρουν και να το διογκώσουν. Αλλά εμένα αυτός είναι ο εαυτός μου. Αν δε μπορώ να απαντήσω όπως θα απαντούσα σε έναν φίλο μου, δεν έχει νόημα μετά. Θα μιλάμε όλοι και όλες «correct»; Εγώ απαντάω όπως νιώθω. Αν δεν είσαι ο εαυτός σου, θα περάσουν τα χρόνια και θα είσαι τόσο άδειος, θα πεις ότι δεν έζησες πραγματικά τίποτα, δεν είπες πραγματικά τίποτα απ΄αυτά που έπρεπε να πεις. Οπότε, λέω αυτό που νιώθω. Δεν έχω και κάτι να φοβηθώ. Πάντα ήμουν ο εαυτός μου.

  Π.Κ: Άμα σου έρχεται να πεις σε φίλο σου «αυτό είναι στραβό πάνω σου, φτιάξτο», το λες;

  Ε.Φ: Ναι, θα το πω.

  Π.Κ: Κι ας παρεξηγηθεί;

  Ε.Φ: Ναι, κι ας παρεξηγηθεί. Γιατί με έναν άνθρωπο που είμαστε καιρό κολλητοί, δεν πρέπει να με παρεξηγήσει. Πρέπει να καταλάβει ότι δεν το λέω από κακία, αλλά για καλό του. Όσο πιο στρέιτ, τόσο το καλύτερο. Δε μπορούν να το αντιληφθούν όλοι αυτό, κάποιους τους πληγώνει. Αλλά οι άνθρωποι που με ξέρουν καλά, δεν παρεξηγούνται.

  * Το παρόν αποτελεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου με την Ελένη Φουρέιρα για το Nitro. Όλη τη συνέντευξη μπορείς να τη διαβάσεις στο 3ο τεύχος του Nitro που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

  ** Φωτογραφίες: Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος/ Styling: Κυριάκος Γαλατάς/ Μακιγιάζ: Παντελής Τουτουντζής/ Μαλλιά: Χρήστος Μπαϊραμπάς