Η Nicole Kidman τα «πήρε» με δημοσιογράφο, ο οποίος σύγκρινε τον γάμο και το διαζύγιο της με τον Tom Cruise, με τη σχέση της Lucille Ball και του Desi Arnaz. Θεώρησε ότι η ερώτηση είναι «σεξιστική», λέγοντας ότι έναν άνδρα δεν θα τον ρωτούσαν κάτι τέτοιο.

    H Kidman ενσαρκώνει την Ball στην τελευταία της ταινία, «Being the Ricardos». Σε μια νέα συνέντευξη στην Guardian μίλησε για τον ρόλο. «Ήταν μια δημιουργική και ρομαντική σχέση που δεν πήγαινε άλλο. Αλλά από αυτή προέκυψαν μερικά εξαιρετικά πράγματα. Και μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει που δεν είχε αίσιο τέλος», είπε η για την αίτηση διαζυγίου της Ball από τον Arnaz το 1960.

    «Αυτή η ταινία λέει ότι μπορείς να κάνεις μια εξαιρετική σχέση να ευδοκιμήσει και να αφήσει πίσω της πράγματα που θα υπάρχουν για πάντα. Ναι, είναι πραγματικά υπέροχο. Δεν μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται όπως θέλεις. Mερικές φορές μπορεί να ερωτευτείς κάποιον που δεν θα αποτελεί το άτομο με το οποίο θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου».

    Είπε ότι ο γάμους τους είναι «πολύ οικείος». «Μπορεί να έχουν παιδιά μαζί. Μπορεί όχι, αλλά ήταν πολύ ερωτευμένοι». Τότε η δημοσιογράφος την ρώτησε αν αναφερόταν στον 11χρονο γάμο της με τον Cruise τη δεκαετία του 1990, με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

    «Ω, Θεέ μου, όχι, όχι. Απολύτως όχι», απάντησε εκείνη. «Όχι. Θέλω να πω, αυτό είναι, ειλικρινά, τόσο καιρό πριν που δεν έχει καμία σχέση. Οπότε όχι. Μου φαίνεται σχεδόν σεξιστικό, γιατί είμαι σίγουρη ότι κάποιος δεν θα το ρωτούσε αυτό σε έναν άντρα», είπε η θυμωμένη η Kidman. Η Guardian σημείωσε ότι η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Keith Urban από το 2006 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.