Μετά από περίπου 3 εβδομάδες διακοπών, οι παρουσιαστές των late night talk shows επέστρεψαν στις θέσεις τους για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Ο Jimmy Fallon όμως, παρουσιαστής στο σόου του NBC, θα χρειαστεί να περιμένει λίγο παραπάνω για να ξανακάνει τις εκπομπές του, γιατί με το που έφτασε στο στούντιο, μετά από έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

  Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ο Jimmy Fallon είναι απομονωμένος σε ειδική αίθουσα που έχει το NBC και δείχνει να το απολαμβάνει.

  «Γεια σας παίδες…Την πρώτη μέρα μου στη δουλειά μετά τις διακοπές,  βρέθηκα θετικός στον Covid. Είχα εμβολιαστεί, είχα κάνει και την αναμνηστική δόση, κάτι που βοήθησε ώστε να είμαι τυχερός και να έχω ήπια συμπτώματα. Ευχαριστώ τους γιατρούς και τους νοσοκόμους που δουλεύουν τόσο σκληρά για να εμβολιαστούν όλοι. Ευχαριστώ το NBC γιατί παίρνει στα σοβαρά τα πρωτόκολλα και κάνει εξαιρετική δουλειά στα τεστ. Επίσης, ευχαριστώ που με βάλατε στην αίθουσα απομόνωσης “What ‘chu talkin’ about Willis?” όταν μάθατε τα νέα».

  Τώρα όμως θα πρέπει να περιμένει να δει αν οι δύο κόρες του και η γυναίκα του έχουν επίσης τον ιό, αφού ήταν μαζί όλες αυτές τις ημέρες.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Fallon (@jimmyfallon)