Σε αυτές τις εβδομάδες που ο Putin έχει εξαπολύσει πόλεμο στην Ουκρανία, είναι λογικό να έχουν αυξηθεί οι άνθρωποι που θέλουν να τον σκοτώσουν, για να μπει ένα τέλος στους άμαχους νεκρούς. Γι΄αυτό και το τελευταίο τρίμηνο ο Vladimir Putin έχει απομονωθεί και αφήνει ελάχιστους ανθρώπους να τον προσεγγίσουν. Δεν μένει μόνο εκεί. Έχει ανθρώπους που δοκιμάζουν πρώτα το φαγητό του και όσα του στέλνουν, κάτι που θυμίζει Ρωμαίους αυτοκράτορες. Ο Conor McGregor είναι ένας απ΄αυτούς που του έστειλαν δώρο και δεν ήταν πέραν πάσης υποψίας.

    Ο Vladimir Putin είχε για ένα διάστημα μια στενή σχέση με τον Conor McGregor, το οποίο ακούγεται σαν κάποιας μορφής δεσμό, αλλά δεν το εννοούμε έτσι. Είναι ακριβώς όπως ο Gerard Depardieu που πήρε και ρωσικό διαβατήριο πριν κάποια χρόνια. Κάποτε μάλιστα ο Ιρλανδός τον είχε αποκαλέσει έναν από τους σπουδαιότερους ηγέτες της εποχής μας. Στο πλαίσιο αυτού του θαυμασμού του είχε στείλει δώρο ένα ουίσκι από το δικό του label, το Proper.

    Όπως αποκάλυψε ο Conor McGregor, εκείνη τη φορά ο Putin του εξήγησε πως πρέπει να βάλει κάποιον να το δοκιμάσει για πιθανότητα ύπαρξης δηλητηρίου. Ήταν το 2019 όταν έγινε αυτή η συνάντηση και ο Ιρλανδός του έδωσε το Proper Twelve, ένα αυθεντικό ιρλανδικό ουίσκι.

    «Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, αλλά το πρώτο μπουκάλι που δώρισα στον Vladimir Putin, το πήρε η ασφάλεια του. Η ασφάλεια του είναι η πιο εξονυχιστική στον κόσμο, καθώς, όπως είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε, δεν τα βάζει κανείς με τον Vladimir. Έτσι, στην ουσία το δώρο μου το έδωσα στην ασφάλεια. Το πήγαν σε ένα δωμάτιο, αφαίρεσαν το υγρό από το μπουκάλι και σιγουρεύτηκαν ότι ήταν ασφαλές και δεν είχε δηλητήριο και μετά το έδωσαν στον Putin».

    Αυτό σημαίνει πως ο Conor McGregor δεν είχε τη δυνατότητα να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Putin και να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους με το δικό του ουίσκι. «Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί του για να δω τι πιστεύει, αν και είμαι σίγουρος πως το γεύτηκε και το απόλαυσε».

    Εκτός από τη συνάντησή τους το 2019, Conor McGregor και Vladimir Putin είχαν συναντηθεί ξανά το 2018 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου ο Putin είχε προσκαλέσει τον αθλητή για να δει τον τελικό ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία. Τότε, ο McGregor είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο Instagram όπου ευχαριστούσε τον Putin και τον αποκαλούσε σπουδαίο ηγέτη, εκφράζοντας και την τιμή που ένιωθε ευρισκόμενος μαζί του σε ένα τέτοιο event.