Πίνακας Περιεχομένων
    1. JLo και Shakira δε γνώριζαν πόσα λεπτά έχουν στη διάθεσή τους
    2. Η παρέμβαση του NFL που εξόργισε τη Jennifer Lopez

    Πίσω στο 2020 το NFL ήθελε να προσφέρει ένα άκρως latin θέαμα στο halftime του Super Bowl και γι΄αυτό έφερε στη σκηνή την Jennifer Lopez και τη Shakira. Πρόκειται για δύο καλλιτέχνιδες που και να ξεσηκώσουν γνωρίζουν και να ανεβάσουν τη θερμοκρασία μπορούν. Το αποτέλεσμα πάντως δεν δικαίωσε κανέναν, με τα σχόλια να είναι περισσότερο προς το αδιάφορο του σόου, παρά επαινετικά. Με εξαίρεση φυσικά το φινάλε που οι δύο πληθωρικές Λατίνες ξεθεώθηκαν στο χορό.

    Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της για το Netflix με τίτλο Halftime, που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Tribeca στη Νέα Υόρκη, η Jennifer Lopez ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, αποθεώθηκε, πέρασε μια από τις βραδιές της ζωής της και αποκάλυψε στον κόσμο που είδε την ταινία, την ιστορία και τα συναισθήματα της πίσω απ΄αυτή τη συνεργασία με τη Shakira.

    Σε ένα απόσπασμα από το σόου του 2020, όπου είχε ανεβάσει και την κόρη της, η Jennifer Lopez μιλάει με τον σκηνοθέτη και ακούγεται να του λέει «Έχουμε 6 γαμ… λεπτά. Έχουμε 30 δευτερόλεπτα τραγουδιού και αν πάρουμε ένα λεπτό, αυτό ήταν, μας μένουν μόνο πέντε λεπτά. Πρέπει να έχουμε συγκεκριμένα τραγούδια που θα πούμε όμως. Πρέπει να έχουμε και οι δύο τις στιγμές μας. Δεν πρόκειται να είναι ένα event γαμ… χορού. Πρέπει να τραγουδήσουμε το μήνυμα μας. Αυτή είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο, να έχεις δύο ανθρώπους για το Super Bowl. Είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο».

    JLo και Shakira δε γνώριζαν πόσα λεπτά έχουν στη διάθεσή τους

    Από την πλευρά της, η Shakira συζητάει με την JLo και της εξηγεί ότι «Ξέρω ότι στο Super Bowl το κοινό θέλει να είμαστε σε κίνηση διαρκώς στο σόου. Δεν είχα καμία επιβεβαίωσε για το πόσα λεπτά θα έχω». «Κάτσε να στα πω στα γρήγορα. Είπαν για 12 λεπτά. Έχω μια επιβεβαίωση πως μπορούμε ένα έχουμε ένα επιπλέον λεπτό ή δύο, επομένως τώρα είμαστε στα 13-14. Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε το χρόνο εξ ημισείας», της απαντά η Lopez.

    «Αφού ήταν να είμαστε δύο πρώτα ονόματα, έπρεπε να μας δώσουν 20 λεπτά. Αυτό είναι που θα έπρεπε να έχουν γαμ…κάνει», φωνάζει η Lopez στην κάμερα.

    Στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, η JLo εξηγεί πως επειδή εκείνη την περίοδο ήταν ακόμα ο Trump στην εξουσία και είχε αυτή τη μανία με το τείχος στο Μεξικό, ήθελε να περάσει ένα μήνυμα στήριξης προς την κοινότητα των Λατίνων και γι΄αυτό έβαλε την κόρη της Emme να βγει προς το φινάλε και να ξεκινήσει να τραγουδάει το Let’s Get Loud, με τη Shakira και τη Lopez να ακολουθούν.

    Όμως, από την παραγωγή του NFL δεν ήθελαν να δοθεί κάποιο πολιτικό μήνυμα, γιατί το Super Bowl γινόταν στο Μαϊάμι, μια περιοχή με πολλούς Ρεπουμπλικάνους, σε μια πολιτεία, τη Φλόριντα, που ήταν τραμπική. Έτσι, όταν οι μάνατζερ της Lopez έστειλαν στη διοργανώτρια αρχή το πλάνο, εκείνοι θέλησαν να βγάλουν εκτός αυτό το σχέδιο.

    Η παρέμβαση του NFL που εξόργισε τη Jennifer Lopez

    «Τελειώσαμε την πρόβα και παρατήρησα ότι όλοι είχαν φρικάρει, αλλά δεν ήξερα γιατί. Τότε μου τηλεφωνεί ο Benny και μου λέει “θέλουν να αφαιρέσουν τα κλουβιά”. Εκείνο το βράδυ, τα υψηλά στελέχη του NFL είχαν δει για πρώτη φορά το σόου και αντέδρασαν σε φάση “δε μπορείς να το κάνεις αυτό”. Το NFL είχε έντονη ανησυχία για πολιτικά σχόλια σχετικά με τη μετανάστευση. Κοιτούσαν το πλάνο και το μήνυμα ήταν απόλυτο. Δεν ήθελαν αυτά τα κλουβιά στο σόου. Επομένως, αυτό το αφαίρεσε η ανώτερη αρχή», περιγράφει η JLo.

    Τέλος, η 52χρονη αναφέρει ότι ένιωθε μια ευθύνη να συνεχίσει το σόου που είχε αναγορευτεί ως μια ειλικρινής και αναγκαία πολιτική στιγμή για μια λίγκα που είχε κατηγορηθεί ότι δεν έχει τίποτε από τα δύο.

    «Για μένα δεν είναι θέμα πολιτικής. Είναι θέμα ανθρώπινων δικαιωμάτων. Αντιμετωπίσω το μεγαλύτερο σταυροδρόμι της ζωής μου, το να μπορώ να παρουσιαστώ στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου, αλλά να αφαιρέσω τα κλουβιά και να θυσιάσω αυτό που πιστεύω, ήταν σαν να μη βρέθηκα ποτέ στο Super Bowl. Υπήρξε ένα μέρος μου που ήταν πολύ ήρεμο και έλεγα στον Benny “δε με νοιάζει τι πρέπει να κάνεις, δεν αλλάζουμε το σόου. Το Super Bowl είναι αύριο και δεν αλλάζουμε τίποτα“».

    Το Halftime θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 14 Ιουνίου.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Shakira – Gerard Pique: «Είχαν ανοιχτή σχέση» – Αιφνιδιάστηκε ο ποδοσφαιριστής από την απόφασή της να χωρίσουν

    Shakira: Όταν εκείνη ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Gerard Piqué

    Shakira: Απαντά στις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε νοσοκομείο με κρίση άγχους