Υπάρχουν κάποιες εικόνες από την παιδική ηλικία που σε σημαδεύουν. Που μπαίνουν στο οπτικό σου πεδίο κι επειδή είσαι σε μια φάση ανακάλυψης, σε εντυπωσιάζουν και δύσκολα τις ξεχνάς. Μια απ΄αυτές είναι τα κλασικά μπάνια της οικογένειας στα 90’s, όταν έσκαγε στην παραλία – αυτό συμβαίνει και τώρα σε μικρότερο βαθμό – με ένα ψυγείο με φρούτα και νερά, με 7 τάπερ κεφτεδάκια με ρύζι και 2 τσάντες γεμάτες κουβαδάκια και φατάκια για να παίζουν τα παιδάκια, που τραγουδούσαν οι Ημίζ. Κι από την κούραση ο πατέρας κατέληγε να ξεραίνεται καθιστός σε αυτό το καρεκλάκι που κουβαλούσε. Ε, κάτι τέτοιο μας θύμισε ο Ben Affleck.

    Κατά τη διάρκεια των διακοπών του με τη Jennifer Lopez για τον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι, ο Ben Affleck απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να κοιμάται στο μπροστινό μέρος του σκάφους που έχουν νοικιάσει για να περιπλανιούνται στις θάλασσες και η κατάστασή του έφερε μνήμες από τους Έλληνες μπαμπάδες, ή και μπαρμπάδες, που τον ψιλοπαίρνουν τα ζεστά καλοκαίρια στην παραλία με ανοιχτό στόμα και ένα σαλάκι να στάζει ενίοτε.

    Και φυσικά, αυτή η εικόνα δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη. Έγινε viral στο Twitter και άρχισαν τα memes. Το μόνο που λείπει από τον Affleck είναι να ανοίξει και το πουκάμισο και να κεράσει τριχωτή κοιλίτσα που μπορεί να ρέει πάνω της ζουμί από καρπούζι ή κάποιο άλλο καλοκαιρινό φρούτο.

    Πάντως δικαιολογείται, γιατί εκτός από την υπερδραστήρια JLo, στο ταξίδι αυτό έχουν και τα 4 παιδιά τους. Όσο και να μη θες, ξεθεώνεσαι.

    Πολύ σωστά ένας χρήστης παρατήρησε τη διαφορά ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες στον μήνα του μέλιτος, έχοντας ως αντιδιαστολή τις δύο παρακάτω φωτογραφίες.

    Ένας άλλος πιο παρατηρητικός πάντως, είδε το κινητό του Ben Affleck να είναι τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε μάλλον η πόζα του είναι στημένη και τραβάει ο ίδιος φωτογραφία ή βίντεο τους παπαράτσι.

    Σε κάθε περίπτωση, εμείς ταυτιζόμαστε με τον Ben και μπορούμε να μας φανταστούμε να περνάμε έτσι το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Ή και της ζωής μας.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Jennifer Lopez: Ποζάρει γυμνή κι αποκαλύπτει το νέο της επιχειρηματικό βήμα

    Ben Affleck και Jennifer Lopez επιβεβαίωσαν τον γάμο τους – «Τα καταφέραμε, ήταν αυτό που είχαμε ονειρευτεί»

    Ξανά γυμνή η Heidi Klum – «Come back to me baby» γράφει αινιγματικά στην λεζάντα