Γνωρίζονται 30 χρόνια. Είναι παντρεμένοι 21 χρόνια. Έχουν κάνει μαζί 5 παιδιά. Ήταν δίπλα του όταν πέθανε η μεγαλύτερη κόρη του από καρκίνο το 2013. Έχουν ζήσει μαζί πολλά και τώρα πια, εκείνος στα 70 του, εκείνη στα 58 της, έχουν ζήσει το «Για πάντα τους». Γι΄αυτό ο Pierce Brosnan δε θα μπορούσε να μην απαντήσει σε όλα τα σχόλια που έγιναν τα τελευταία 24ωρα στα social media για τη σωματική αλλαγή της γυναίκας του Keely Smith σε επίπεδο κιλών, που είναι φυσιολογικό να παίρνει μια γυναίκα στο πέρασμα του χρόνου.

    Μια φωτογραφία του ζευγαριού από πέρσι, έγινε viral επειδή κάποιος αποφάσισε να σχολιάσει ότι η Keely έχει παχύνει πολύ. Το ένα σχόλιο έφερε το άλλο, η συζήτηση διαιωνιζόταν και έφτασε μέχρι το σημείο ένας φίλος του Brosnan να του προτείνει να αναλάβει τα έξοδα για να κάνει επέμβαση απώλειας κιλών η Smith.

    Ο Pierce Brosnan που συνήθως δεν ασχολείται με όσα γράφονται στα social media και με το ζόρι βγάζει καμιά φωτογραφία ή κάτι τέτοιο, πήρε το όπλο του κι έγινε για λίγο ξανά James Bond, υπηρετώντας την Αυτού Μεγαλειότητα της ζωής του. Με απλά λόγια, απάντησε σε όλους όσοι έκαναν fat shaming στη Smith με μια φράση και τους…τάπωσε.

    Βλέποντας αρκετούς να βάζουν δίπλα δίπλα μια περσινή τους φωτογραφία και μια φωτογραφία από πριν 20-25 χρόνια, όταν δηλαδή έκαναν τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους και έγιναν ζευγάρι, είπε πως «κάποιοι της προσέφεραν επέμβαση για να μειώσει το βάρος της.

    Όμως, αγαπώ κάθε της καμπύλη. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως επειδή έκανε τα πέντε παιδιά μας. Στο παρελθόν την αγαπούσα πραγματικά για τον χαρακτήρα της, όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο γιατί είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι περήφανος για εκείνη και πάντοτε θέλω να είμαι αντάξιος της αγάπης της».

    Κάτι μας λέει ότι μετά απ΄αυτή την τοποθέτηση, ο Pierce Brosnan θα πήρε μπόλικη δόση αγάπης από την Smith. Αυτη ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε μερικές εβδομάδες που ο Ιρλανδός ηθοποιός εκφράζεται με τόση αγάπη δημόσια για τη γυναίκα του. Στις αρχές Αυγούστου το είχε κάνει με μια ανάρτηση στο Instagram για την επέτειο του γάμου τους.