Από τα MAD και μετά, η κατάσταση ανάμεσα σε Light και Snik έχει ξεφύγει. Αυτό που συνέβη πριν 3 εβδομάδες σε live του Snik, όπου έπεσε ξύλο και διεκόπη, δεν ήταν τυχαίο. Ήταν στο πλαίσιο του beef που έχουν οι δυο τους και συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί βρέθηκε ο Snik με έναν φίλο του και φαίνεται πως έπεσε σε ενέδρα 20 ατόμων, όπως υποστηρίζει, που τους έδειραν.

    Ο Light ανάρτησε στο Instagram χθες μια φωτογραφία, που την έσβησε αμέσως και έγινε ντόρος. Ο Snik έδωσε πριν λίγο με στόρι τη δική του εξήγηση για το περιστατικό.

    «Μάγκες καλησπέρα! Τι λέει; Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε Σαλόνικα, που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σήκωσαν χέρι… Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς, για beefs από το ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση. Σε όσους νοιαστήκαν αν είμαι καλά και το τι έγινε, ένα μεγάλο ευχαριστώ. All good και τα λέμε 15 του μήνα στο Λονδίνο.

    Και όσο περί βίντεο, περί φώτο, αν νομίζετε πως θα με κουνήσετε έστω και λίγο, τόσα χρόνια δεν με έχετε κουνήσει. Είστε πάρα πολύ γελασμένοι. Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια σου και τα καμώματά σου. Don’t worry… Και κάτι τελευταίο. Δεν είναι τυχαίο πως μετά τα βραβεία έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί τυχαία σε μαγαζιά. Μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας. “Karma is a bitch”, όμως».