Γύρω της υπάρχει πάντοτε συζήτηση. Από την ημέρα που έγινε γνωστό πως θα πάρει διαζύγιο από τον επί 4 χρόνια άντρα της και πατέρα του παιδιού της, γιατί την απατούσε αδιάκοπα, η Emily Ratajkowski ακούει διαρκώς το όνομά της ως ελεύθερη. Προσφάτως, την ήθελαν να έχει βγει ραντεβού με τον Brad Pitt. Δεν υπήρξε κάποιο follow up επ΄αυτού, για το κατά πόσο δηλαδή είναι κάτι που συνέβη μια φορά ή που θα υπάρξει και συνέχεια.

  Μπροστά σε όλη αυτή τη σπέκουλα, η Emily Ratajkowski απλώς συνεχίζει να κάνει αυτό που κάνει καλά όλα αυτά τα χρόνια και της έδωσε και μεγάλη δυναμική στο Instagram. Αναρτά σέξι φωτογραφίες, φωτογραφίες που παίζουν με τη φαντασία του μέσου θεατή.

  Στην τελευταία της ανάρτηση η Emily κάνει αυτό για το οποίο τραγουδάει ο Φοίβος Δεληβορίας στο Κάθε Σεπτέμβρη, δείχνει δηλαδή τα λευκά μέρη στο δέρμα της κάτω από το μαγιό, αυτά που δεν ακουμπά ο ήλιος. Είναι λοιπόν γυμνή και με τα χέρια της καλύπτει τις θηλές της, αφήνοντας ακάλυπτο όλο το υπόλοιπο και κοιτάζει με βλέμμα που θα σαγήνευε και τον πιο δυνατό.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)