Ένα 24ωρο ήταν αρκετό για να γίνουν όλα ανάστα ο Κύριος στον γάμο του Adam Levine και στη ζωή του εν γένει. Μια κοπέλα βγήκε στο TikTok και μοιράστηκε βίντεο από συνομιλίες τους που έδειχναν ότι έχουν σχέση και μάλιστα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Λίγο μετά, εμφανίστηκαν κι άλλες κοπέλες που ανέφεραν ότι έχουν ανταλλάξει μηνύματα μαζί του που είχαν ερωτικό περιεχόμενο και σκοπό. Η Behati Prinsloo βρέθηκε έκθετη από τις πράξεις του Levine και η κατάσταση επέβαλε μια δήλωση από τον τραγουδιστή των Maroon 5.

  Με μια ανάρτηση που έμοιαζε λες και κάνει διάγγελμα για την παγκόσμια ενεργειακή κρίση, λες και παίζει στο Any Given Sunday, ο Adam Levine τόνισε πως δεν ενεπλάκη σε καμία σωματική επαφή με άλλη γυναίκα, αλλά έκανε απλώς φλερτ μέσω μηνυμάτων. Αυτό όμως συνέβη στο παρελθόν και το είχε ήδη αναφέρει στη γυναίκα του, επομένως το μόνο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, είναι να επαναφέρεται ένα ζήτημα που ο ίδιος, υποστηρίζει, έκανε τα πάντα για να το λήξει.

  «Πολλά λέγονται για μένα αυτή τη στιγμή και θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Είχα κακή κρίση στον τρόπο που μιλούσα με άλλες εκτός της γυναίκας μου με οποιονδήποτε τρόπο που περιέχει το φλερτ. Δεν είχα όμως ποτέ σχέση. Ξεπέρασα τα όρια κατά τη διάρκεια μιας περιόδου της ζωής μου που την μετανιώνω. Σε κάποιες περιστάσεις έγινε απρεπές. Το έχω επικοινωνήσει και έχω λάβει προληπτικά μέτρα για να μην επηρεαστεί απ΄αυτό η οικογένεια μου.

  Η γυναίκα μου και η οικογένεια μου είναι αυτά που με νοιάζουν περισσότερο στον κόσμο. Το να είμαι τόσο αφελής και χαζός ώστε να τα διακινδυνεύσω, είναι το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω. Δεν θα το ξανακάνω. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Ο Tom Hardy είναι hardy και στο ρινγκ: Πήρε μέρος σε τουρνουά ζίου ζίτσου και βγήκε πρωταθλητής

  Η Emily Ratajkowski δείχνει γυμνή τα λευκά μέρη στο δέρμα που άφησε το μαγιό

  Μήπως ο Sylvester Stallone μετάνιωσε το διαζύγιο; Δημοσίευσε φωτογραφία με την εν διαστάσει σύζυγό του