Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού δύο γυναικών να τον βαραίνουν και τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μια προσπάθεια της Δικαιοσύνης να βρει τη διεύθυνση κατοικίας που έχει η Ζέτα Μακρυπούλια για να της πάει η κλήτευση και να πάει στο δικαστήριο να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας.

    Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εκείνο το τηλεοπτικό πρόσωπο που συζητιόταν πριν μερικές εβδομάδες ότι θα καταθέσει στη δίκη και θα προκαλέσει ντόρο. Όμως, η αστυνομία δεν έχει τη διεύθυνση κατοικίας της και ζήτησε από τους παρίσταντες στη σημερινή ακροαματική διαδικασία να προσκομίσουν όποια πληροφορία έχουν.

    Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο να συμβεί.

    Στα της δίκης, ένα από τα πρόσωπα που κατέθεσαν στο δικαστήριο, ήταν μια δημοσιογράφος της ΕΡΤ, η οποία ανέφερε πως απολύθηκε από την εκπομπή της από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι θα κατέθετε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη και η εξήγηση της διοίκησης ήταν πως η παρουσία της στην εκπομπή θα έφερνε πολλές αρνήσεις από τους ηθοποιούς που καλούνται εκεί. «Μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα ερχόντουσαν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν».

    Μετά από αυτή της τη δήλωση υπήρξε ένας μικρός σάλος στο δικαστήριο και χρειάστηκε να διακοπεί προσωρινά η διαδικασία, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

    Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος είχε υπάρξει και συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς είχε αναλάβει την επικοινωνία σε αρκετές παραστάσεις του και περιέγραψε πως ήταν πολλές οι φορές που τσακώθηκαν, που έβρισαν ο ένας τον άλλον, που είχαν διαφορετικές προσεγγίσεις, που ήθελε να βάλει τα κλάματα, αλλά πάντα στο τέλος τα έβρισκαν.

    «Δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ. Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπά πολύ το θέατρο. Η αγάπη του δεν φαινόταν μόνο από το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων. Ορμώμενος από την υπερβολική αγάπη για το θέατρο γινόταν νευρικός και απαιτητικός».

    Στην ουσία, η δημοσιογράφος αιτιολογεί την νευρική και σκληρή επαγγελματική συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ τόνισε πως απ΄όσα έχει ζήσει δίπλα του, απέναντι στις γυναίκες ήταν πάντοτε άψογος.

    «Ο κ. Φιλιππιδης όταν τσακωνόμασταν γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό για την επικοινωνία της παράσταση, υπήρχαν εντάσεις. Έφευγα θυμωμένη από το θέατρο. Στα πέντε λεπτά με έπαιρνε τηλέφωνο, του έφευγε ο θυμός. Μου έλεγε “θέλεις να πάμε να φάμε με την Ελπίδα εκεί;”. Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους».

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Δανάη Παππά: Η μεγάλη αποκάλυψη που έκανε για τον Σασμό

    Επική ατάκα Λιάγκα για τα 1,5 εκατ. ευρώ ετήσια έσοδα του Μένιου Φουρθιώτη

    Στα δικαστήρια Χρηστίδου και Μαραντίνης: Δεν πληρώνει τη διατροφή για τα παιδιά ο τραγουδιστής