Σε όλο το 2022 ένα είναι το βασικό αντικείμενο συζήτησης γύρω από τη Μαρία Σολωμού: αν είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte. Κι αν και οι δύο ποτέ δεν το έχουν πει ανοιχτά, αλλά έχουν κάνει δηλώσεις που αφήνουν πολλά υπονοούμενα, είναι σαφές ότι υπάρχει σπίθα ανάμεσα τους. Φωτογραφήθηκαν άλλωστε και για το εξώφυλλο του τελευταίου άλμπουμ του ράπερ, με τη Σολωμού να είναι τόπλες, έχουν περάσει μαζί τα γενέθλια τους, έχουν βρεθεί πολλάκις σε παρέες μαζί.

    Και φυσικά, όταν ο Fipster έχει καλεσμένη τη Μαρία Σολωμού στην εκπομπή του στο Youtube με τίτλο Θάρρος Ή Αλήθεια και στο πλαίσιο της φιλίας τους την ρωτάει όλο νόημα ποιος είναι ο αγαπημένος της ράπερ κι εκείνη απαντά τον Mente Fuerte, τότε δε μπορεί να κρυφτεί το πασιφανές.

    Η Μαρία Σολωμού μίλησε για πολλά στον Fipster, όπως μια διαρκή κατηγορία προς τη μεριά της πως δεν παντρεύεται γιατί θέλει να παίρνει την παχυλή σύνταξη που άφησε ο πατέρας της που ήταν αξιωματικός του στρατού. Μόνο που ο μπαμπάς της ήταν δικαστής. «Ότι δηλαδή έχω δώσει εγώ αυτό το προφίλ πως υποτάσσομαι στα στεγανά της κοινωνίας κι ότι αν ήθελα να παντρευτώ, δεν θα είχα βάλει φωτιά στο σπίτι μου», είπε η ηθοποιός.

    Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην ερωτική της ζωή, κάνοντας μια αποκάλυψη για τα χρόνια που ήταν νεότερη, στα 20-25 της, όταν ήταν πολυγαμική και, σύμφωνα με την ίδια, κεράτωνε τους συντρόφους της γιατί την κεράτωναν κι αυτοί.

    «Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει. Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων.

    Εγώ νιώθω ότι είμαι πολυγαμική. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους…με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή. Εγώ δεν πιστεύω στη μονογαμία. Δεν θα πάω με έναν άντρα μόνο επειδή έχω πέσει κάτω ξέρη. Μπορεί να πάω επειδή θέλω να κάνω σεξ και να μη σημαίνει τίποτα».

    Τέλος, η Μαρία Σολωμού δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη σχέση με τον γιο της Αλέξανδρο και πως σχολιάζει όλα όσα κατά καιρούς κάνει ή λέγονται για εκείνη.

    «Ο γιος μου δεν μου έχει πει τίποτα για όσα έχω κάνει. Είναι αγόρι και όσο μου λέει ο Αλέξανδρος τα προσωπικά του, άλλο τόσο του λέω και εγώ τα δικά μου. Έρχονται οι φίλοι του σπίτι και φέρνω και εγώ φίλους μου, βλέπει μαζί ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών. Τυχαίνει να βγούμε και όλοι έξω αλλά γενικά δεν μου λέει τίποτα. Θα κριτικάρει μόνο πολύ απ’ έξω, θα καταλάβω εγώ από το ύφος του ποιους συμπαθεί.

    Τον Mente Fuerte τον συμπαθεί, βέβαια δεν είναι και η μουσική που ακούει πια, οπότε κάνουμε πάρα πολύ πλάκα γιατί τον πειράζει πολύ τον γιο μου, του λέει “Έλα ρε τι είναι αυτά που ακούς;”»

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Η εξομολόγηση της Παπουτσάκη για τον χωρισμό με τον σύζυγό της: «Δεν θα μπορούσε να είναι εύκολος ο αποχωρισμός μας»

    Rihanna: Προμοτάρει τη νέα συλλογή εσωρούχων της με πόζες που τρελαίνουν – Πήρε 3.8 εκατομμύρια likes σε 3 ώρες

    Irina Shayk και Bradley Cooper έχουν αναθερμάνει τον έρωτα τους: Βολτάρουν αγκαλιασμένοι στη Νέα Υόρκη