Δε βλέπει κανείς εύκολα μια οικογένεια με 6 παιδιά στη σύγχρονη Ελλάδα. Παλιότερα, προπολεμικά κυρίως, ήταν ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Σήμερα για να κάνει κάποιος 6 παιδιά, πρέπει στα οικονομικά του να είναι πολύ καλά. Και ο Βασίλης Σπανούλης έζησε για μια 16ετία μεγάλες δόξες και μεγάλες οικονομικές απολαβές. Και με τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, μοιράστηκαν το όνειρο για μια μεγάλη οικογένεια και τα κατάφεραν.

    Οι δυο τους έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τρία αγόρια και τρία κορίτσια, με τα αγόρια μάλιστα να έρχονται πρώτα και τα κορίτσια να ακολουθούν, σαν να τα είχαν κάνει παραγγελία. Όλα τους μεγαλώνουν και γι΄αυτό φωτογραφίες όπως αυτή που ανάρτησε η Ολυμπία Χοψονίδου στο Instagram την Πρωτοχρονιά, είναι συλλεκτικές, μιας και ήδη τα αγόρια έχουν πάρει μπόι (ο μεγαλύτερος γιος πάει να ξεπεράσει τον μπαμπά), έχουν μεγαλώσει αρκετά και σύντομα θα έχουν τις παρέες τους για να περνάνε τις γιορτές.

    Έτσι, Ολυμπία και Βασίλης πόζαραν καλοντυμένοι γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά τους (Θανάσης, Βασίλης, Δημήτρης, Αιμιλία, Αναστασία, Αλεξάνδρα), με τα τρία κορίτσια μάλιστα να είναι και όμοια ντυμένα, και φυσικά η φωτογραφία σάρωσε σε likes και έγινε viral, γιατί είναι και ένα πολύ όμορφο θέαμα.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr: