Μετά τον Θοδωρή Αθερίδη και αρκετούς ακόμα που έχουν τοποθετήσει τον Γιώργο Κιμούλη σε μια διαφορετική θέση σε σχέση με τον Φιλιππίδη, ήρθε και μια γυναίκα ηθοποιός να εκφράσει τη χαρά της που έχει επανέλθει θεατρικά και που μετά από 2 χρόνια είναι ξανά ενεργός. Ο λόγος για τη Σοφία Βογιατζάκη που σε συνέντευξή της στο Λοιπόν και τον Γιώργο Μουλά πήγε από μόνη της την κουβέντα στον Κιμούλη.

    Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν έχει κάποιο όνειρο ή απωθημένο επαγγελματικά, η Σοφία Βογιατζάκη απάντησε μόνη της, όπως τουλάχιστον αποτυπώθηκε στη συνέντευξη, ότι ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελε να συνεργαστεί και αποτελεί το μοναδικό ανεκπλήρωτο όνειρό της.

    «Τα μεγαλύτερα όνειρα μου έχουν εκπληρωθεί. Έχω κάνει υπέροχες συνεργασίες και πάντα το όνειρό μου ήταν αυτό και όχι οι ρόλοι. Ο άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ από 10 ετών είναι ο Γιώργος Κιμούλης και μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το θέατρο από το Α ως το Ω και είναι μαγικός όταν μιλάει για το θέατρο. Μία συνεργασία μαζί του είναι 40 σεμινάρια υποκριτικής ταυτόχρονα. Έχω χαρεί πολύ».

    Άραγε τι θα έχει να πει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γι΄αυτό;