Πίνακας Περιεχομένων
    1. Ποια ήταν η Sarah Harding

    Η Sarah Harding, τραγουδίστρια των Girls Aloud, πέθανε σε ηλικία 39 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση ​​έγινε γνωστή από την μητέρα της που έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram.

    «Με βαριά καρδιά μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Sarah πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της με τον καρκίνο και (θα γνωρίζετε) ότι πάλεψε τόσο δυνατά από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα.

    Έφυγε ήσυχα σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Για τη Sarah σήμαινε τα πάντα και της έδωσε μεγάλη δύναμη το γεγονός ότι ήξερε ότι την αγαπούν.

    Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτή την τρομερή ασθένεια – ήταν ένα φωτεινό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμόμαστε» έγραψε η μητέρα της.

    Ποια ήταν η Sarah Harding

    Η Sarah Harding, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τις Girls Aloud μαζί με τις Cheryl Tweedy, Nadine Coyle, Nicola Roberts και Kimberley Walsh, αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020, πριν τα Χριστούγεννα της ίδια χρονιάς αποκαλύψει ότι πιθανώς να ήταν και οι τελευταίες της γιορτές στο βιβλίο της Hear Me Out.

    Το 2002, η Sarah Harding έκανε οντισιόν για το τηλεοπτικό ριάλιτι Popstars: The Rivals, τη δεύτερη βρετανική σειρά του διεθνούς franchise Popstars. Δημιουργήθηκαν δύο αντίπαλες ομάδες – ένα συγκρότημα αγοριών και μια κοριτσίστικη μπάντα, το καθένα αποτελούμενο από πέντε μέλη, τα οποία στη συνέχεια θα ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για τo Christmas Number One του UK Singles Chart, το 2002.

    Δέκα κορίτσια και δέκα αγόρια επιλέχθηκαν ως φιναλίστ από τους κριτές Pete Waterman, Louis Walsh και Geri Halliwell. Η Harding εντάχθηκε στις Nadine Coyle, Cheryl Tweedy, Nicola Roberts και Kimberley Walsh για να φτιάξουν τη νέα ομάδα κοριτσιών Girls Aloud, που δημιουργήθηκε μέσω της παράστασης με δημόσια ψηφοφορία στις 30 Νοεμβρίου 2002.

    Τον Ιούλιο του 2009, οι Girls Aloud ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν ένα διάλειμμα ενός έτους για να συνεχίσουν τα σόλο, αλλά θα επανενωθούν για ένα νέο στούντιο άλμπουμ το 2010.

    Στο διάλειμμα αυτό, η Harding αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καριέρα της στην υποκριτική, ενώ εμφανίστηκε στην τηλεοπτική ταινία του BBC Freefall, σε σενάριο και σκηνοθεσία Ντόμινικ Σάβατζ. Η ταινία προβλήθηκε στο BBC Two στις 14 Ιουλίου 2009.

    Οι Girls Aloud επανενώθηκαν το 2012 για να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια τους. Το 2013 διαλύθηκαν και ακριβώς όπως η Cheryl, η Nadine και η Nicola, έτσι και η Sarah κυκλοφόρησε το πρώτο της σόλο EP το 2015, ένα κομμάτι με τίτλο «Threads».

    Mad Clip: Σήμερα η κηδεία στο Παλαιό Φάληρο – Θα γίνει σε live μετάδοση και στο Youtube

    Ακολούθησε μια σύντομη εμφάνισή της στην εκπομπή του ITV Coronation Street και μετά το The Jump στο Channel 4. Το 2017, ήταν η 20η διαγωνιζόμενη του Celebrity Big Brother, μαζί με τους Amelia Lily, Sam Thompson, Jemma Lucy και Shaun Williamson. 25 ημέρες μετά την είσοδό της στο διάσημο σπίτι του Big Brother, ανακηρύχθηκε νικήτρια από σόου.