Πίνακας Περιεχομένων
    1. Όπως έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram, το ρούχο της για το Met Gala το είχε αναλάβει από καιρό ο Οίκος Balenciaga και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε.

    Η θεματική στο φετινό Met Gala, που έγινε για πρώτη φορά Σεπτέμβριο και όχι Μάιο, ελέω πανδημίας, ήταν «Αμερικανική Ανεξαρτησία» και για ακόμα μια φορά οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών, έβαλαν ό,τι πιο τρελό μπορούσαν. Έχοντας να ξεπεράσουν από το παρελθόν εμφανίσεις όπως αυτή του Jared Leto που είχε φτιάξει μια προτομή του εαυτού του και την κρατούσε αγκαλιά, είδαμε για άλλη μια χρονιά πολύ extreme επιλογές. Και αυτή η λέξη δεν μπορεί να αποδώσει απόλυτα το θέαμα.

    Για παράδειγμα, για ένα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα, η Kim Kardashian εμφανίστηκε ντυμένη με τρόπο που καμία λέξη δεν αρκεί για να την περιγράψει. Εμπνευσμένη από την παρουσίαση του Donda που είχε κάνει στην Ατλάντα πριν 2 μήνες περίπου ο Kanye West, η Kim επέλεξε για το Met Gala να φορέσει ένα ολόσωμο δερμάτινο ρούχο, από το οποίο εξείχε μόνο η αλογοουρά της. To συνδύασε με δερμάτινες ψηλές μπότες και δερμάτινο παλτό, ενώ για να σπάσει το μαύρο, κρατούσε στο χέρι της μια λευκή τσάντα. Και κυκλοφορούσε στο πλήθος σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

    Δηλαδή θα ήμασταν εμείς στο Met Gala, θα στεκόταν απέναντι μας η Kim και θα της μιλούσαμε χωρίς να βλέπουμε τις εκφράσεις της. Αυτό μάλλον εννοούν όταν λένε «τα λόγια σου πέφτουν σε τείχος». Ποιος ξέρει, ίσως αυτό να ήταν ένα πολιτικό statement προς το Αφγανιστάν από την Kim.

    Όπως έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram, το ρούχο της για το Met Gala το είχε αναλάβει από καιρό ο Οίκος Balenciaga και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε.

    Το πιο triggering σημείο της εμφάνισης της Kim στο Met Gala όμως, δεν ήταν τόσο αυτό που φορούσε, όσο αυτός που κατέφτασε μαζί της. Η Kim είχε στο πλάι της έναν άντρα ντυμένο ακριβώς το ίδιο με εκείνη και έβαλε σε πολλούς τη σκέψη ότι ίσως αυτός να είναι όντως ο Kanye West και να ήρθαν μαζί, με τον καλλιτέχνη να θέλει να είναι incognito, κάτι που σίγουρα δεν θα ξάφνιαζε κανέναν, αν είχε όντως συμβεί. Πάντως, το E!, που σίγουρα έχει μια άκρη παραπάνω στα ενδότερα των Kardashian, αφού προβάλλει το ριάλιτι τους, αναφέρει ότι δεν ήταν ο Kanye, αλλά ο Demna Gvasalia, ο art director και σχεδιαστής του Balenciaga.

    Εν αντιθέσει με την Kim, η αδερφή της, Kendall Jenner, επέλεξε μια μάλλον απλή τουαλέτα για να βάλει στο σόου. Δεν έχασε πάντως την ευκαιρία να σταθεί απέναντι από την Kim και να την πειράξει για το ένδυμα της.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Swiftnewsng (@swiftnewsng)

    Εξίσου λιτοί για τα δεδομένα της βραδιάς ήταν και ο Justin Bieber με τη σύζυγό του Hailey.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)