Πίνακας Περιεχομένων
    1. Η JLo εμφανίστηκε μόνη στο κόκκινο χαλί και συναντήθηκαν με τον Affleck μέσα στην αίθουσα που γινόταν η εκδήλωση, με τις κάμερες να τους απαθανατίζουν να βγάζουν τις μάσκες για να φιληθούν, αλλά να μην έχουν την ευκαιρία να τους φωτογραφίσουν μαζί.

    Η JLo κάθε μέρα στα καλύτερα της. Αυτό θα μπορούσε να είναι το επιμύθιο από τις τρεις εμφανίσεις της Jennifer Lopez που είδαμε σε Βενετία, MTV Awards και Met Gala – τα δύο τελευταία στη Νέα Υόρκη. Κι αν στην περίπτωση της Βενετίας ήταν ο συνδυασμός με τον Ben Affleck που ξετρέλανε τους παπαράτσι, στις άλλες δύο περιπτώσεις η Lopez ήταν ο μοναδικός λόγος για να μείνει κόσμος και κοσμάκης με το στόμα ανοιχτό.

    Οι παπαράτσι περίμεναν πώς και πώς να δουν τη Lopez με τον Affleck μαζί, για πρώτη φορά σε αμερικανικό έδαφος, αλλά το ζεύγος τους το χάλασε. Παρόλο που ήταν και οι δύο καλεσμένοι στο Met Gala, επέλεξαν να μην πάνε μαζί, αναφέρει το Elle, ίσως γιατί δεν ήθελαν να προσελκύσουν τόσα φλας μέσα σε 3 ημέρες.

    Η JLo εμφανίστηκε μόνη στο κόκκινο χαλί και συναντήθηκαν με τον Affleck μέσα στην αίθουσα που γινόταν η εκδήλωση, με τις κάμερες να τους απαθανατίζουν να βγάζουν τις μάσκες για να φιληθούν, αλλά να μην έχουν την ευκαιρία να τους φωτογραφίσουν μαζί.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by The Iconic JLo (@theiconicjlo)

    Η Jennifer Lopez επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και μεγάλη ουρά και το συνδύασε με ασημένια πέδιλα με τακούνι, με μεγάλα κι εντυπωσιακά κοσμήματα στα χέρια και τον λαιμό, με ένα δερμάτινο choker και με ένα καουμπόικο καπέλο.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by WorldWide Magg (@worldwidemagg)

     

    (Photo by Noam Galai/GC Images)

    Η εμφάνιση της JLo ενθουσίασε τόσο το κοινό και τους φωτογράφους, που κάποιοι της φώναζαν με επευφημίες «δε μας απογοητεύεις ποτέ».

    * Φωτογραφίες: Getty Images