Πίνακας Περιεχομένων
    1. Και δεν είναι το πρώτο tweet του 50 Cent που εξοργίζει

    Ο γνωστός ράπερ 50 Cent δέχεται έντονη κριτική μετά από μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter. Συγκεκριμένα τον κατηγορούν ότι χρησιμοποίησε την επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου για να προωθήσει τα δικά του προϊόντα.

    Καθώς οι Αμερικανοί και άλλοι σε όλο τον κόσμο τιμούσαν την 20ή επέτειο των επιθέσεων στις οποίες σκοτώθηκαν σχεδόν 3.000 άνθρωποι, ο 50 Cent απέδωσε φόρο τιμής στα θύματα, αναρτώντας στο Twitter μια ασπρόμαυρη εικόνα του δεύτερου αεροπλάνου που χτύπησε τον δεύτερο πύργο με τη λεζάντα:

    «Αυτή η μέρα θα μείνει για πάντα στη μνήμη σε όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, τα συλλυπητήριά μου». Ωστόσο, δεν ήταν η λεζάντα που εξόργισε τον κόσμο.

    Nicki Minaj: Είναι αντιεμβολιάστρια γιατί ένας φίλος της έπαθε οίδημα στα γεννητικά όργανα

    Δυστυχώς, ο ράπερ συνέχισε να προσθέτει μια σειρά από hashtags στο tweet του, όπως #bransoncognac και #lecheminduroi, αλλάζοντας το νόημα του μηνύματος που ήθελε να περάσει. Έτσι, από μια θλιβερή ανάμνηση μετατράπηκε σε μια προφανή διαφήμιση για τις ετικέτες του κονιάκ και της σαμπάνιας.

    Το tweet, το οποίο δημοσιεύτηκε και ως λεζάντα στο Instagram, ήταν η αφορμή για χάσει πολλούς ακόλουθους στα social media, όπου τον κατηγορούν για ασέβεια στα θύματα και τις οικογένειές τους, μη μπορώντας να διανοηθούν ότι έκανε hashtag το ποτό του σε ένα τέτοιο post.

    Και δεν είναι το πρώτο tweet του 50 Cent που εξοργίζει

    Η νέα διαμάχη έρχεται λίγες μέρες αφότου ο 50 Cent δέχθηκε κριτική για μια άλλη, πλέον διαγραμμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία φάνηκε να χρησιμοποιεί τον θάνατο του Michael K. William, γνωστό για τον ρόλο του στο The Wire, για να προωθήσει τo spin off της τηλεοπτικής σειράς του Power.

    Αποτελεί ακόμα ένα περιστατικό αλόγιστων δηλώσεων από πρόσωπα της δημοσιότητας, που δεν αντιλαμβάνονται την επιρροή που ασκούν αλλά και την βαρύτητα των πράξεων τους -λόγου χάρη τα όσα είχε δηλώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα εμβόλια-.