Πίνακας Περιεχομένων
    1. Ο Jeff Bridges ετοιμάζεται ξανά για γυρίσματα ταινίας

    Όταν ακούς για έναν καρκινοπαθή ότι κόλλησε κορωνοϊό, τότε ο φόβος αυξάνεται γιατί είναι σαφές πως τόσο αδύναμοι οργανισμοί, διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Ο Jeff Bridges όμως, είναι ο Big Lebowski και ο The Dude δε μπορεί να ηττηθεί απ΄αυτό το tag team των ασθενειών. Ο Bridges διεγνώσθη με όγκο τον περασμένο Οκτώβριο και από τότε περνάει μεγάλο μέρος της ζωής του σε χημειοθεραπείες, ενώ έχει πάντοτε μαζί του συσκευή με οξυγόνο. Ακόμα κι όταν περπατάει.

    Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι πρόσφατα, καθώς τον τελευταίο καιρό ο Jeff Bridges φαίνεται να κερδίζει αυτή τη μάχη, με τον όγκο του να έχει μικρύνει πολύ, όπως περιγράφει, ενώ πλέον μπορεί να περπατήσει χωρίς να χρειάζεται τη συσκευή με το οξυγόνο στο πλάι του.

    Οι δύσκολες στιγμές φαίνεται να πέρασαν, με τον ηθοποιό να ομολογεί ότι υπήρξαν μέρες που ένιωθε ότι είχε έρθει το τέλος του.

    «Ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση. Ο όγκος που είχα, έχει πλέον μικρύνει και έχει το μέγεθος ενός βότσαλου. Τώρα έχουμε επικεντρωθεί στο να μην χρειάζομαι αναπνευστική υποστήριξη με φιάλη οξυγόνου, την οποία χρησιμοποιώ μέχρι τώρα όταν περπατάω. Αν και είχα στιγμές με αφόρητους πόνους και έφτασα κοντά στις Μαργαριταρένιες Πύλες (έτσι αποκαλούν οι Εβραίοι τον Παράδεισο), τον περισσότερο καιρό ήμουν χαρούμενος και ευχάριστος. Αυτή η αναμέτρηση με τη θνητότητα, είναι ένα δώρο για εμένα.

    Είχα έναν στόχο, να συνοδεύσω την κόρη μου στην εκκλησία, στον γάμο της με έναν υπέροχο άντρα, τον Justin Shane. Χάρη στον Zach και στην εξαίρετη ιατρική ομάδα του, όχι μόνο μπόρεσα να συνοδεύσω την Hay, αλλά κάναμε και μαζί τον χορό μπαμπά και κόρης, χωρίς την υποστήριξη οξυγόνου».

    Ο Jeff Bridges ετοιμάζεται ξανά για γυρίσματα ταινίας

    Στην προσωπική του ιστοσελίδα, όπου αναρτά νέα από τη ζωή του σαν σε ημερολόγιο, ο Bridges εξηγεί πως ήταν για εκείνον να αντιμετωπίζει ταυτόχρονα τον καρκίνο και τον κορωνοϊό και ευγνωμονεί τα εμβόλια που τον βοήθησαν να παραμείνει ζωντανός.

    «Ο Covid με “κλώτσησε” στον κ..ο. Το ανοσοποιητικό μου σύστημα ήταν χτυπημένο από τις χημειοθεραπείες και ο… χορός μου με τον Covid, έκανε τον καρκίνο να μοιάζει με παιχνιδάκι. Είμαι διπλά εμβολιασμένος και νιώθω πολύ καλά τώρα. Έχω ακούσει ότι το εμβόλιο βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν αναπνευστικά προβλήματα. Ίσως αυτό να είναι η αιτία της γρήγορης ανάρρωσής μου».

    Στην ανάρτηση του στην ιστοσελίδα του, όπου τα γράμματα είναι σαν χειρόγραφα, λες και τα έγραψε γιατρός, ο Jeff Bridges αποκαλύπτει ότι μετά από ένα διάστημα 2 ετών εκτός δουλειάς, επιστρέφει και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ταινίας Old Man, που γύρισε πριν αρχίσει η πανδημία και πριν εμφανιστεί ο καρκίνος στη ζωή του.