Πίνακας Περιεχομένων
    1. Η Britney Spears ήθελε καιρό να σβήσει το προφίλ της

    Η Britney Spears δεν έχει μια δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό της μέσα από τα social media, καθώς αποφάσισε να κλείσει το προφίλ της στο Instagram. Η κίνησή της ήρθε μερικά 24ωρα μετά την ανάρτηση ενός βίντεο όπου η Spears μιλούσε και έδειχνε τα οπίσθια της, ως απάντηση σε μηνύματα που δέχτηκε ότι έχει βάλει φίλτρα κι όπως είναι λογικό προκλήθηκε αναταραχή στους ακόλουθους της που έψαχναν εναγωνίως το προφίλ και δεν το έβρισκαν.

    Θα περίμενε κανείς ότι η Britney Spears θα έχει την καλύτερη διάθεση και θα είναι έτοιμη να αδράξει τη μέρα, από τη στιγμή που ο Jamie Spears, ο πατέρας της, αποσύρθηκε και επίσημα από την κηδεμονία της περιουσίας της. Θα υπάρξουν όμως νέα κεφάλαια σε αυτή τη δικαστική αντιπαράθεση, καθώς ο δικηγόρος της θέλει να πάει την υπόθεση ως το τέρμα και να θέσει υπόλογο τον Jamie για τις πράξεις του αυτά τα 13 χρόνια. Στις 29 Σεπτεμβρίου είναι η επόμενη ακροαματική διαδικασία, αυτή τη φορά με αντικείμενο την ποινική ευθύνη του Spears.

    Η Britney Spears ήθελε καιρό να σβήσει το προφίλ της

    Ίσως να συνδέεται με αυτό η κίνηση της Britney να σβήσει το Instagram, με το CNN να μεταφέρει την πληροφορία πως η ίδια διαρρέει ότι ήταν δική της απόφαση. Για μια γυναίκα που οι τελευταίες της αναρτήσεις ήταν χαρούμενες, με τη μία να αφορά στον αρραβώνα της με τον Sam Asghari, αυτή η επιλογή της να πάρει μια απόσταση από τα social media για άγνωστο διάστημα, κρίνεται ως απροσδόκητη.

    Γεννά μάλιστα ερωτηματικά, με την Daily Mail να αναφέρει πως η Britney Spears μπορεί να ενοχλήθηκε από άσχημα μηνύματα που δέχτηκε για το σώμα της ή, σε πιο ακραία εκδοχή, μπορεί το Instagram όλα αυτά τα χρόνια να ήταν ένα μέσο για να στέλνει κρυπτογραφημένα μηνύματα για την «αιχμαλωσία» της και τώρα πια δεν εξυπηρετεί κάποιον σκοπό.