Εμείς οι άνθρωποι, όταν πρόκειται για σοβαρές καταστάσεις, είναι πολλές φορές που δεν θέλουμε να συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια, δεν θέλουμε να χωνέψουμε την πραγματικότητα. Αλλά κάπως μαθαίνουμε και προχωράμε, σε αντίθεση με το Hollywood που περνά στα όρια της κατινιάς, ακόμα και στα μικροπράγματα. Ο κόσμος που θαυμάζει τους stars και πίνει νερό στο όνομά τους, πέφτει χαμηλά όταν πρόκειται για το είδωλό τους.

    Marilyn Manson: Δικαστής απορρίπτει αγωγή που έγινε εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση

    Τα μέτωπα Hailey Bieber και Selena Gomez καλά κρατούν, για κάποιον λόγο, και φροντίζουν να δείχνουν την αντιπαράθεσή τους συχνά πυκνά. H τελευταία συνέβη στο Met Gala, όπου η γυναίκα του Justin Bieber αναγκάστηκε να φορέσει γυαλιά ηλίου κατά τη διάρκεια φωτογράφισής τους στο κόκκινο χαλί του event. Εκεί που κάποιοι απόρησαν για τα γυαλιά, ήρθε ένα βίντεο στο Tik Tok για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

    Στα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο, το οποίο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1 εκατ. άνθρωποι, ακούγεται το πλήθος να φωνάζει με πάθος το όνομα της πρώην του Bieber, Selena Gomez. Την ώρα δηλαδή που το ζευγάρι ποζάρει στους φωτογράφους, το όνομά της Selena ακούγεται παντού. Ε, δεν είναι κι εύκολο.

    @returnofbizzleso disrespectful. he loves her sm. #AEJeansHaveFun #justinbieber #KeepItRealMeals #haileybieber #foryoupage #jailey #foryou #belieber #bieber #metgala

    ♬ original sound – Sam Arrow

    Εντελώς φορτισμένη και με δακρυσμένα μάτια, το 24χρονο μοντέλο ζήτησε από την ομάδα της γυαλιά ηλίου για να κρυφτεί. Ο Justin φαίνεται να της λέει «σ’αγαπώ» και να της ζητά να μην κλαίει.

    Φωτογραφία: Getty