Πίνακας Περιεχομένων
    1. Ποια η άποψη του Asghari
      1. Συνεχίζεται ο έλεγχος της Britney ακόμα και έμμεσα

    Μετά από την αποδέσμευση από την κηδεμονία του πατέρα της, η Britney Spears αρραβωνιάστηκε, αφήνοντας πολλούς να απορούν για την κίνηση αυτό και κατά πόσο θα μπορέσει να είναι όντως ελεύθερη. Η προσκόλληση της σε έναν άλλο άνδρα, μαζί με την πρόσφατη αποχώρησή της από τo Instagram, έχει εγείρει πολλά ερωτήματα.

    Οι αναρτήσεις της πριν από την διαγραφή του Instagram της, επίσης, είχαν κάνει πολλούς να αναρωτηθούν αν είναι στα καλά της – καθώς δημοσίευσε ημίγυμνες ή ενίοτε γυμνές φωτογραφίες-. Στην πραγματικότητα, μπορεί να ήταν ένας τρόπος για να δημοσιοποιήσει την πλήρη αποδοχή του εαυτού της, που συνάδει με τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν μετά από τόσα χρόνια καταπίεσης. Ωστόσο, θα μπορούσε να δείχνει και την αστάθεια του χαρακτήρα της.

    Τα δικά μας συναισθήματα είναι ανάμεικτα, καθώς η Spears θα ήταν επιτέλους ελεύθερη να ζήσει τη ζωή της αντί να δεσμευτεί. Μέσα σε όλα έγινε αισθητή η ανησυχία των θαυμαστών της, που υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να προστατεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία με μια προγαμιαία συμφωνία.

    Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Μεταξύ αυτών που απαιτούν από την Spears να προσέξει ήταν η βραβευμένη με Όσκαρ, Octavia Spencer, η οποία σχολίασε ανοιχτά στο Instagram τον αρραβώνα της:  «Κάνε τον να υπογράψει ένα prenup». Το σχόλιο αυτό άρεσε σε 83 χιλιάδες χρήστες, που σαφώς συμφωνούν με την άποψη της.

    Τα προγαμιαία συμβόλαια έχουν στιγματιστεί ως ψυχρά και μη ρομαντικά, καθώς αποτελούν ένα σημάδι ότι ο γάμος θα χαλάσει στην πορεία. Σαν να καταδικάζεις την σχέση, ωστόσο το πρόβλημα δεν βρίσκεται εκεί. Στην πραγματικότητα, τα prenups απλώς προσθέτουν κάποια προστασία από πιθανές διαμάχες διαζυγίου για περιουσίες και άλλα περιουσιακά στοιχεία, ειδικά όταν ο ένας σύντροφος είναι δυσανάλογα πλουσιότερος από τον άλλο, όπως συμβαίνει με τους Spears και Asghari.

    Και ούτως ή άλλως, εάν είναι κανείς τόσο σίγουρος ότι δεν θα χωρίσει ποτέ, δεν θα έπρεπε να υπάρξει πρόβλημα στη σύνταξη ενός συμφώνου που δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ στην τελική. Προφανώς, 39χρονη pop star έχει μια περιουσία που εκτιμάται περίπου στα 60 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, αν και μειώθηκε από τη μακροχρόνια εξουσία του πατέρα της, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Spears.

    Από την άλλη ο Asghari, ο 27χρονος σύντροφός της Britney Spears για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, είναι personal trainer και ιδιοκτήτης μιας ομώνυμης επιχείρησης γυμναστικής που κατασκευάζει προγράμματα προπόνησης και γεύματα για πελάτες. Είναι επίσης μοντέλο και ηθοποιός που έπαιξε πρόσφατα έναν σέξι Άγιο Βασίλη στα Hacks και έπαιζε στο Showtime του Black Monday.

    Ωστόσο, το στίγμα γύρω από τα προγαμιαία συμβόλαια ξεθωριάζει, και στην τελική δεν είναι κακό να φυλάει κανείς τα νώτα του. Σύμφωνα με ένα άρθρο του Business Insider, τα συμβόλαια γίνονται όλο και πιο συχνά στους millennials, οι οποίοι παντρεύονται αργότερα και με περισσότερα περιουσιακά στοιχεία. Στην περίπτωση της Britney όμως, το φάντασμα του πατέρα της ακόμα την στοιχειώνει.

    Ποια η άποψη του Asghari

    Ο ίδιος ο Asghari φαίνεται αρκετά χαλαρός σχετικά με το θέμα, που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στο Instagram λέγοντας: «Φυσικά έχουμε υπογράψει prenup για την προστασία της συλλογής Jeep και παπουτσιών μου σε περίπτωση που με αφήσει μια μέρα».

    Αλλά η παθιασμένη, σπλαχνική ανησυχία για την Spears έρχεται ξανά στο προσκήνιο, δεδομένης της μακράς μάχης που έχει δώσει για την ελευθερία, η οποία δεν την είχε επηρεάσει μόνο οικονομικά, άλλα και σε άλλους τομείς της ζωής της.

    Η Spears ισχυρίζεται ότι η κηδεμονία του πατέρα της εμπόδιζε τόσο στο εργασιακό κομμάτι, με τον ίδιο να εκμεταλλεύεται τα κέρδη της, όσο και στην προσωπική της ζωή. Μετά από την τοποθέτηση IUD (σπιράλ) παρά την θέλησή της, της απαγορεύτηκε να κάνει παιδί με τον νέο της σύντροφο, καθώς κάτι τέτοιο θα την εμπόδιζε από το να συνεχίσει την καριέρα της. Λιγότερες εμφανίσεις λόγω εγκυμοσύνης, λιγότερα κέρδη για τον μπαμπά…

    Συνεχίζεται ο έλεγχος της Britney ακόμα και έμμεσα

    Η σκέψη ότι η μη υπογραφή ενός συμβολαίου θα μπορούσε να θέσει την Spears σε κίνδυνο να χάσει περισσότερα από τα περιουσιακά της στοιχεία, τη στιγμή που φαίνεται να ανακτά τον έλεγχο της ζωής της, είναι απόλυτα κατανοητή.

    Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι η Spears πράγματι επιδιώκει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, με τον πατέρα της, Jamie Spears, να επιδιώκει ήδη την εξεύρεση δικηγόρου για το prenup, δεδομένου ότι περιλαμβάνει οικονομικά οφέλη και είναι ακόμα αυτός που ελέγχει τα ακίνητα της Britney.

    Αυτό είναι μια υπενθύμιση ότι η Britney δεν είναι ακόμη ελεύθερη από την ηγεμονία του πατέρα της. Ελπίζουμε ότι θα γιορτάσει όχι μόνο τον αρραβώνα της αλλά και την ελευθερία της, με όποιον τρόπο είναι δυνατή.