Η δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard έχει «ξεσκεπάσει» διάφορες πτυχές της ζωής του ηθοποιού, με αρχεία που βρήκαν τώρα το φως της δημοσιότητας. Για την ακρίβεια, ανακαλύφθηκαν από τον Paul Barresi, στο πλαίσιο έρευνάς του για τη νέα σειρά του Discovery+, «Johnny Depp v Amber Heard».

  «Έχει πει πως από τα 11 του έπαιρνε κάθε είδους ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των μαριχουάνα, κοκαϊνη, ecstasy, LSD, συνταγογραφημένων παυσίπονων, οπιούχων και μανιταριών», λέει ο Barresi. Όπως έλεγε, η χρήση ναρκωτικών ήταν ένας τρόπος για να ξεφεύγει από τα οικογενειακά προβλήματα. Τα εν λόγω προβλήματα, αφορούσαν τη μητέρα του, η οποία τον εγκατέλειψε όταν ακόμα ήταν έφηβος.

  Έγγραφα από το 1981, δείχνουν τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ των γονιών του Johnny Depp. Χώρισαν όταν εκείνος ήταν 15 και η μητέρα του, Betty Sue, ισχυριζόταν ότι ήταν «χειραφετημένος και ανεξάρτητος». Παρ΄όλα αυτά, στις συνεντεύξεις του, έχει παρουσιάσει μια διαφορετική πραγματικότητα.

  Ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών στα 11 του, εγκατέλειψε το σχολείο στα 16 του για να ακολουθήσει καριέρα στη μουσική, ξεκινώντας το 1980 να παίζει κιθάρα για το συγκρότημα The Kids, μετακόμισε στο Los Angeles και για μήνες ζούσε μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο πρώτος του κινηματογραφικός ρόλος ήρθε το 1984, χάρη σε μια συνάντηση με τον Nicolas Cage, που τον έφερε στο πλατό του «A Nightmare on Elm Street» (Εφιάλτης Στον Δρόμο με τις Λεύκες). Σύμφωνα ωστόσο με τα έγγραφα διαζυγίου των γονιών του, τα οποία υπογράφηκαν το 1981, αναφέρεται πως «Η σύζυγος δηλώνει υπεύθυνα πως το ανήλικο παιδί του ζευγαριού John C. Depp ΙΙ, είναι πλήρως χειραφετημένο και αυτόνομο».

  Zayn Malik: Γιατί το Met Gala του έχει απαγορεύσει την είσοδο;

  Ο Baressi εξήγησε πως είναι προφανές πως, στην ηλικία των 17 ετών, ο Johnny δεν ήταν ούτε κατά διάννοια οικονομικά ανεξάρτητος και σίγουρα όχι χειραφετημένος. «Κατά τη γνώμη μου, η μητέρα του τον αποκλήρωσε, ακριβώς όταν τη χρειαζόταν περισσότερο. Δεν υπάρχει κανένα νομικό έγγραφο που να αποδεικνύει ότι ήταν νόμιμα χειραφετημένος».

  Ο ηθοποιός του Hollywood σε συνέντευξή του το 2018, στο περιοδικό Rolling Stone, είχε αναφέρει για τη μητέρα του πως: «Η μαμά μου είχε γεννηθεί σε μια γαμ***η τρύπα στο ανατολικό Kentucky. Η κακομοίρα ξεκίνησε να παίρνει φαινοβαρβιτάλη (ισχυρό βαρβιτουρικό) από τα 12». Για τον πατέρα του, που ήταν πολιτικός μηχανικός, είχε δηλώσει πως ήταν συνεχώς απών από τη ζωή του, με τη μητέρα να αναλαμβάνει τον ρόλο του. «Υπήρχε αναίτιο ξύλο”, έχει πει ο Depp, “Ίσως ένα τασάκι να ερχόταν κατά πάνω σου. Ίσως να σε κοπανούσαν με το τηλέφωνο. Ήταν ένα σπίτι φαντασμάτων, κανείς δεν μιλούσε. Δεν νομίζω πως υπήρξε ποτέ κάποιος άλλος τρόπος να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους, και ειδικά τις γυναίκες, εκτός από το “Ναι, μπορώ να σε διορθώσω”».