Ο Kanye West φαίνεται πως δεν παρατά την προσπάθεια επανασύνδεσης με την Kim Kardashian και κάνει ό,τι μπορεί για να την κερδίσει ξανά. Και ίσως το ίδιο σκέφτεται και η επιχειρηματίας, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει για την απιστία του ράπερ. Αναφορικά με πηγή που μίλησε στο ET για το πολυσυζητημένο ζευγάρι, ο Kanye περνάει χρόνο μαζί της.

    «Η σχέση της Kim με τον Kanye, είναι σε ένα πολύ πιο υγιές επίπεδο. Μιλάνε περισσότερο και πιο συχνά, ενώ φροντίζουν να περνούν χρόνο μαζί σαν οικογένεια. Ο Kanye προσπαθεί να κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον της, αλλά θα πρέπει να αποδείξει ότι θέλει να είναι μαζί. Η σχέση τους έπρεπε να τελειώσει και να ξεκινήσει από την αρχή όμως ακόμη υπάρχουν μερικά πράγματα που χρειάζονται δουλειά».

    Kanye West: Φημολογία ότι απάτησε την Kim με τραγουδίστρια – Την έκανε unfollow στο Instagram

    Σημειώνεται πως στο νέο του δίσκο, ο ράπερ με το τραγούδι Hurricane, παραδέχεται την απιστία του, η οποία δεν ήταν μία και μοναδική. «Η Kim βλέπει ότι ο πρώην σύζυγός της κάνει σκληρή προσπάθεια για να είναι και πάλι μαζί. Ανησυχεί όμως μήπως κάποια μέρα, ξυπνήσει και έχει ξανά ψυχικά προβλήματα. Αυτό θα δημιουργήσει ένα πολύ ανθυγιεινό περιβάλλον για τα παιδιά τους και η ίδια δεν θέλει κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε η ίδια πηγή και πρόσθεσε:

    «Τρέφει ελπίδες ότι ο Kanye έχει πάρει το σωστό δρόμο. Μια πλευρά του πρώην ζευγαριού θέλει να έχουν ξανά αυτή τη χαρούμενη, πιστή και υγιή σχέση, που είχαν κάποτε. Η Kim είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της και θέλει να ζουν χαρούμενα, ενώ και τα μικρά πιστεύουν ότι μπαμπάς τους θα μπορεί να είναι καλά στην υγεία του».

    Kim Kardashian: Μωρέ τι μας θυμίζει η εμφάνιση με τα μαύρα

    Η απιστία του ράπερ συνέβη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του το 2016, χωρίς να το κρατήσει μυστικό από τους συνεργάτες του. Ο ίδιος έβγαινε μπροστά σε όλους με άλλα κορίτσια και κοιμόταν μαζί τους, ενώ παραδεχόταν πως είχε ερωτικές σχέσεις με θαυμάστριες του.