Πίνακας Περιεχομένων
    1. Η μάχη της Cyrus με το αλκοόλ

    Η πανδημία αδιαμφισβητήτως έχει αρνητικές επιδράσεις στην ψυχική μας υγεία. Αν νιώθεις ωστόσο ότι είσαι ο μόνος, σκέψου και αυτά που αποκάλυψε η Miley Cyrus.

    Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την πρώτα φορά που κλήθηκε να τραγουδήσει μπροστά σε κοινό, μετά από την άρση των μέτρων. Η εμπειρία ήταν τραυματική για εκείνη, καθώς ένιωσε πιο άβολα από ποτέ πάνω στην σκηνή.

    «Όπως όλοι οι άλλοι, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήμουν κλειδωμένη και απομονωμένη. Είναι περίεργο να επιστρέψω σε ένα μέρος που παλιά έμοιαζε με το δεύτερο σπίτι μου», είπε η Cyrus.

    H 28χρονη τραγουδίστρια εξήγησε ότι τα πράγματα που κάποτε ένιωθαν τόσο οικεία, τώρα νιώθουν πολύ περίεργα. Παρόλο που η ίδια η πανδημία ήταν ένα κάτι σοκαριστικό για να ζήσει κανείς, εξομολογήθηκε ότι η διαδικασία εξόδου από την καραντίνα ήταν επίσης «ελαφρώς τρομακτική».

    Έχουμε καταλάβει όλοι άλλωστε ότι η επιστροφή στην κανονικότητα δεν είναι κάτι απλό. «Ήθελα απλά να είμαι ειλικρινής με το πώς νιώθω», είπε στο κοινό. «Επειδή νομίζω ότι είμαι ειλικρινής σε αυτό, με κάνει να φοβάμαι λιγότερο».

    H Cyrus είπε επίσης ότι παρά τον φόβο, η πανδημία της δίδαξε πολλά για τον εαυτό της και τους άλλους. «Το τελευταίο έτος μίκρυνε αυτό το χάσμα, αφαιρώντας αυτήν την κουρτίνα από πάνω μας, καθώς επιτρέπουμε στους ανθρώπους να μας δουν στις πιο ευάλωτες, πιο απομονωμένες, πιο πληγωμένες, πιο φοβισμένες καταστάσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πραγματικά δίνει δύναμη».

    Το 2020 είχε ξαναμιλήσει για τις επιπτώσεις που έχει η πανδημία στη ζωή και στην καθημερινότητά της, ωστόσο είχε παραδεχτεί ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε πιο δυσμενή θέση από εκείνη. «Η ζωή μου έχει σταματήσει, αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα πώς είναι αυτή η πανδημία», είπε. «Είμαι άνετα στο χώρο μου και μπορώ να βάλω φαγητό στο τραπέζι μου. Είμαι οικονομικά άνετη, κάτι που δεν ισχύει για όλους».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

    Η μάχη της Cyrus με το αλκοόλ

    Παρόλο που ήταν σε καλύτερη θέση από τους περισσότερους, η απομόνωση όντως άφησε το σίγμα της. Τον προηγούμενο Νοέμβριο, η πρώην σταρ του Disney Channel είπε σε μια συνέντευξη στον Zane Lowe ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ.

    Επίσης τόνισε ότι θέλει να ξαναμπεί στον σωστό δρόμο. «Ξανακύλησα και συνειδητοποίησα ότι τώρα επέστρεψα σε νηφαλιότητα, είμαι δύο εβδομάδες νηφάλια, και ξέρετε ότι αισθάνομαι ότι πραγματικά το αποδέχτηκα», είπε.

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, εξήγησε ότι είναι «πολύ πειθαρχημένη», παρόλο που το ταξίδι της νηφαλιότητας είχε τα πάνω και τα κάτω της.

    «Είκοσι επτά για μένα ήταν για εμένα μια ηλικία που έπρεπε πραγματικά να προστατευτώ», είπε, σύμφωνα με το People. «Αυτό που με έκανε πραγματικά να θέλω να είμαι νηφάλια ήταν επειδή χάσαμε τόσους πολλούς σταρ στα 27 τους έτη. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή.

    Αισθάνομαι ότι μερικοί καλλιτέχνες που σχεδόν δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τη δική τους δύναμη και ενέργεια. Είναι μια ενέργεια. Εγώ, όπως και να έχει, γεννήθηκα με αυτό ».

    Ο Jimi Hendrix, η Janis Joplin, ο Jim Morrison και η Amy Whinehouse είναι μεταξύ των διασημοτήτων που πέθαναν σε ηλικία 27 ετών λόγω κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ.