Χρησιμοποιημένο εσώρουχο του Michael Jordan πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι των 3.000 δολαρίων, επιβεβαιώνοντας, μάλλον, το άσμα για τα «μεταξωτά βρακιά». Πριν μερικών εβδομάδα, το εσώρουχο του Air, από την προσωπική συλλογή του σωματοφύλακά του, είχε μπει σε δημοπρασία, με την κατάσταση του ρούχου να γράφει «εξαιρετικά χρησιμοποιημένο».

    Βέβαια, αυτό δεν εμπόδισε από έναν συλλέκτη -ελπίζουμε όχι εσωρούχων- να δώσει τόσα χρήματα για να το αποκτήσει. Αυτό είναι και το πιο τρελό αντικείμενο που έχει πουληθεί και ανήκει ή φέρει την υπογραφή του Michael Jordan.

    To εσώρουχο ανήκε στην προσωπική συλλογή του σωματοφύλακά του, Βόσνιακ, ο οποίος ήταν πρώην αστυνομικός στο πλευρό του μπασκετμπολίστα. Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2020, σε ηλικία 69 ετών, νικημένος από τον καρκίνο. Πίσω του άφησε μια τεράστια κληρονομιά συλλεκτικών αντικειμένων Jordan.

    Η οικογένειά του, μετά τον θάνατό του, ξεκίνησε να δημοπρατεί τα προσωπικά αντικείμενα του έξι φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ που ήταν στην κατοχή του Βόσνιακ. Το πιο πρόσφατο κομμάτι ήταν αυτό το εσώρουχο.

    Rich Paul: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Adele – Πώς κατάφερε να γίνει πλούσιος επιχειρηματίας