Πίνακας Περιεχομένων
  1. Η αντίδραση του συντρόφου της Spears

  Το νέο ντοκιμαντέρ «Controlling Britney Spears» κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου και είναι αφιερωμένο στη ζωή της ποπ σταρ και στον εκτεταμένο έλεγχο στον οποίο είχε υποβληθεί. Τα γεγονότα έχουν αναστατώσει τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο.

  Εκτός από την επίσημη συνέχεια του «Framing Britney Spears» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, το «Controlling Britney Spears» έκανε ντεμπούτο πριν λίγες μέρες, με το Netflix να ετοιμάζει το δικό του ντοκιμαντέρ για την Britney, το λεγόμενο «Britney vs Spears» και το CNN να κυκλοφορεί το «Toxic: Battle For Freedom της Britney Spears».

  Μπορεί να είναι δύσκολο να δούμε όλες τις νέες εξελίξεις, αλλά αυτή η πρόσφατη αναταραχή και οι συνεχείς αποκαλύψεις μπορεί να οφείλονται στην επικείμενη δικαστική ακρόαση της Spears στις 29 Σεπτεμβρίου, η οποία θα μπορούσε να καθορίσει την υπόθεση με την κηδεμονία, που ελέγχει τη ζωή της τα τελευταία 13 χρόνια.

  Είναι φυσικό να αναρωτιόμαστε τι πιστεύουν τα αγαπημένα πρόσωπα της Spears για όλες τις αποκαλύψεις μέχρι τώρα. Ο αρραβωνιαστικός της, Sam Asghari, δεν μένει αμέτοχος.

  Η αντίδραση του συντρόφου της Spears

  Πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ στις 24 Σεπτεμβρίου, ο Asghari μοιράστηκε στο Instagram τις σκέψεις του για τα πρόσφατα γεγονότα και το κίνημα #FreeBritney.

  «Προφανώς η γνώμη μου έχει αποκτήσει περισσότερη αξία τις τελευταίες ημέρες», έγραψε στην ιστορία του, σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης που τραβήχτηκε από τον Just Jared. «Τα προηγούμενα ντοκιμαντέρ άφησαν άσχημη γεύση. Ελπίζω ότι αυτό θα είναι σεβαστό. Δεν κατηγορώ το CNN, το BBC ή το NETFLIX (το οποίο μου κράταγε συντροφιά στα lockodowns) για την προβολή τους γιατί ως ηθοποιός λέω και ιστορίες άλλων ανθρώπων ».

  Παρόλο που ο Asghari έγινε κατανοητός στη δήλωσή του, ήταν επίσης σκεπτικός, γράφοντας ότι αμφισβητεί «τους παραγωγούς που έκαναν τα ντοκιμαντέρ για να βγουν στο φως της δημοσιότητας, χωρίς έρευνα ή έγκριση για το θέμα.

  Η ίδια η Spears δεν αγάπησε την προσέγγιση, γράφοντας στο Instagram τον Μάρτιο ότι «ντράπηκε για τη δημοσιότητα που της υπέβαλαν» και «έκλαιγε για δύο εβδομάδες» ως αποτέλεσμα.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

  Ο Asghari υποστηρίζει εδώ και καιρό την Spears στα social media, οπότε το τελευταίο του μήνυμα δεν αποτελεί έκπληξη. Τον Φεβρουάριο, έγραψε ότι έχει «μηδενικό σεβασμό για όποιον προσπαθεί να ελέγξει τη σχέση μας».

  Και τον Ιούνιο, μετά την ακρόαση της τραγουδίστριας (στην οποία είπε ότι θα ήθελε να μηνύσει την οικογένειά της και να στείλει τον Jamie – τον πατέρα της- στη φυλακή), ο Asghari φόρεσε ένα μπλουζάκι “Free Britney” σε story του.