Από τη στιγμή που η JLo και ο Ben Affleck γνωστοποίησαν τη σχέση τους και στη συνέχεια έδωσαν και το πρώτο δημόσιο φιλί στο κόκκινο χαλί στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, ξέρουν ότι οι παπαράτσι σέρνονται στα πόδια τους για μια ακόμα τρυφερή στιγμή τους. Και το ζευγάρι, δεν χαλάει χατίρια.

  Μια βόλτα τους στη Νέα Υόρκη, τους έφερε ξανά στο επίκεντρο, αφού οι αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν. Οι παπαράτσι, φυσικά, ήταν στο καθήκον τους, υπέρ του δέοντος μάλιστα. Διότι, με βάση τις φωτογραφίες, μάλλον ήταν σε απόσταση αναπνοής από το ζευγάρι που συνέχισε να φιλιέται σαν να μην υπάρχει κανείς γύρω του και σαν να μην ακούνε τις φωτογραφικές μηχανές που είχαν πάρει φωτιά.

  Getty Images

  Μάλιστα, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν, αλλά έδωσαν και λίγο τυράκι ακόμα, αφού παρέμειναν αγκαλιασμένοι και πιασμένοι χέρι-χέρι στην υπόλοιπη βόλτα τους, στο Madison Square.

  Σύμφωνα με το People, ο Ben Affleck ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για την JLo, προκειμένου να τη δει στο show της. Οι δυο τους έμειναν χώρια για κάποιες μέρες κι έτσι ήθελε να βρεθεί στο πλευρό της όσο πιο σύντομα γίνεται.

  Αυτό το ζευγάρι ή που θα αγαπηθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον ή που θα γίνει αντιπαθέστατο. Θα φανεί εν καιρώ.

  Ο καταποντισμός των reality: Το μήνυμα των τηλεθεατών προς την τηλεόραση