Ο Denzel Washington έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά του Grey’s Anatomy, το 2015, με το επεισόδιο The Sound of Silence, της 12ης σεζόν. Η σχέση του με την πρωταγωνίστρια Meredith, την Ellen Pompeo, δηλαδή, δεν πήγε όμως και τόσο καλά όσο θα περίμενε. Όπως αποκάλυψε η ίδια, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων υπήρξε ένταση μεταξύ τους.

    Την ιστορία μοιράστηκε η ίδια η Ellen, στο podcast της Tell Me With Ellen Pompeo, στο οποίο έκανε reunion με τον Patrick Dempsey. Όσο οι δυο τους συζητούσαν για τη σκηνοθεσία, εκείνος την ρώτησε πως της φάνηκε όταν η Kerry Washington ανέλαβε να ηγηθεί ενός επεισοδίου, μετά τον θάνατο του Derek.

    Η πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy ξεκίνησε λέγοντας πως ήταν καταπληκτική, ωστόσο η συζήτηση προχώρησε προς τον Denzel, προσθέτοντας πως έχει μια καλή ιστορία μαζί του από το γύρισμα. Όταν η Pompeo γύριζε μια σκηνή προς το τέλος του επεισοδίου, στην οποία η Meredith κλήθηκε να ακούσει μια συγγνώμη από έναν άντρα που την τραυμάτισε σοβαρά, κατέληξε τελικά στο να αυτοσχεδιάσει.

    Grey’s Anatomy: Αποκαλύφθηκε γιατί ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς είχε αιφνίδιο θάνατο

    «Η Meredith άκουγε τη συγγνώμη του κι εκείνος δεν την κοιτούσε στα μάτια», είπε η Pompeo και συνέχισε «του φώναξα και του είπα να με κοιτάς όταν μου απολογείσαι», πράγμα που δεν ήταν στο σενάριο».

    Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στον Denzel. «Ήταν σε φάση: Είμαι ο σκηνοθέτης, δεν θα μου πεις τι θα κάνω». Κι εγώ είπα ‘άκου παλιομ@@@, αυτό είναι το δικό μου show. Η δικιά μου σκηνή», είπε η Pompeo και κατέληξε: «Με το ζόρι ξέρεις που πέφτει η τουαλέτα».