Πίνακας Περιεχομένων
    1. Ο Jay Z για το Super Bowl 2022

    To Super Bowl είναι από τους σημαντικότερους και δημοφιλέστερους ετήσιους αγώνες του αθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου και κάθε χρόνο διοργανώνεται ένα υπερθέαμα. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το Shakira – JLo για το 2022. «»

    Οι καλλιτέχνες, λοιπόν, για το Super Bowl Half Time Show 2022 ανακοινώθηκαν. Οι Snoop Dogg, Mary J. Blige, Dr. Dre, Eminem και Kendrick Lamar θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο του SoFi Stadium στο Inglewood της Καλιφόρνια τον επόμενο Φεβρουάριο για το Super Bowl LVI και θα φέρουν αέρα από τα 00’s.

    To show θα έχει ξεχωριστό νόημα για τους fans των 90’s-00’s καθώς μιλάμε για τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής τους. Θα αναβιώσουν αναμνήσεις και στιγμές των περασμένων δεκαετιών, ενώ για πρώτη φορά συγκεντρώνονται όλοι μαζί,

    Ο Dr. Dre είπε σε δήλωσή του: «Η ευκαιρία να παίξω στο Super Bowl Halftime show, και να το κάνω στην πίσω αυλή μου, θα είναι μία από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της καριέρας μου.

    Είμαι ευγνώμων στους Jay-Z, Roc Nation, NFL και Pepsi, καθώς και στους Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige και Kendrick Lamar για την συμμετοχή μου σε μια αξέχαστη πολιτιστική στιγμή».

    Ο Jay Z για το Super Bowl 2022

    Ο Jay-Z επίσης σχολίασε το γεγονός λέγοντας: «Στις 13 Φεβρουαρίου 2022, στο Super Bowl LVI στο Inglewood, CA, στο νέο SoFi Stadium, ο Dr. Dre, ένας μουσικός οραματιστής από το Compton, ο Snoop Dogg, ένα icon από το Long Beach και ο Kendrick Lamar, ένας νεαρός μουσικός πρωτοπόρος από μόνος του, επίσης από το Compton, θα μπει στο επίκεντρο για μια παράσταση που όλοι περιμέναμε.

    Θα τους ενώσει η λυρική ιδιοφυΐα, ο Eminem και η διαχρονική βασίλισσα, Mary J. Blige. Αυτό είναι το Pepsi Super Bowl Halftime Show. Η ιστορία βρίσκεται στα σκαριά».