Ο Lenny Kravitz έχει φτάσει αισίως τα 57 του, αλλά αν κάποιος τον δει και πει ότι όντως έχει αυτή την ηλικία, ψεύτης θα είναι. Σίγουρα, δεν τον έχουμε δει από κοντά και κανείς δεν ξέρει πόσο πειράζει τις φωτογραφίες του στο Instagram, αλλά είναι μια πραγματικότητα πως έχει ζήσει τέτοια ζωή, που δικαιολογεί τέτοιο wellness. Φυσικά δεν είναι μόνο το νεανικό του πρόσωπο, αλλά και το σώμα του που είναι φουλ στεγνό και γυμνασμένο.

    Δηλαδή αν φτάνει ένας 57χρονος στο σημείο να αφήσει με ανοιχτό το στόμα τον Channing Tatum, τότε καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται. Ο Lenny Kravitz έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Instagram πριν μερικές ημέρες και έγινε θέμα σε όλα τα μεγάλα σάιτ του εξωτερικού.

    Πέραν του ότι ανακοίνωσε ότι προετοιμάζει τρία άλμπουμ τους τελευταίους μήνες και ετοιμάζεται να κάνει θραύση μουσικά, ο Kravitz έδειξε στον κόσμο τους κοιλιακούς του, με το six pack του να τρομάζει. Αν δηλαδή δεν έχει υπάρχει η παραμικρή αλλοίωση με κάποιο φίλτρο, τότε μιλάμε ίσως για τον πιο εντυπωσιακό άντρα στην 6η δεκαετία της ζωής του.

    Ενδεικτικό και το σχόλιο του Channing Tatum που συγκέντρωση 5.374 like. «Αν είναι δυνατόν άνθρωπε μου. Τι τρως, τι έχει μέσα το νερό σου, τι γονίδια έχεις; Δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Τι κάνεις όλη μέρα; Κοιλιακούς μόνο;»,

    Για την ιστορία, ο Channing Tatum είναι ο σύντροφος της κόρης του Lenny Kravitz, της ταλαντούχας Zoe, και αυτό το σχόλιο ήταν μάλλον ένα bonding process μεταξύ των δύο και δείγμα πως με την Zoe είναι σε σοβαρό μονοπάτι.