Πίνακας Περιεχομένων
    1. Πότε θα γίνει η πτήση του Shatner

    Η Blue Origin του Jeff Bezos ανακοίνωσε ότι ο 90χρονος ηθοποιός, William Shatner, θα βρίσκεται στην επόμενη πτήση της Blue Origin μαζί με την Audrey Powers, την αντιπρόεδρο αποστολών και πτήσεων της Blue Origin, και τους Chris Boshuizen και Glen de Vries.

    «Άκουγα για το διάστημα εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε ο Shatner σε δελτίο τύπου. «Εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία να το δω μόνος μου».

    Ο Shatner μπορεί να ζούσε στο διάστημα ήδη από τη δεκαετία του 1960, όταν έπαιξε τον καπετάνιο Τζέιμς Τ. Κερκ στην τηλεοπτική σειρά «Star Trek», ωστόσο όλα αυτά ήταν φανταστικά. Συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε επτά ταινίες Star Trek και για πρώτη φορά θα μπορέσει να επισκεφθεί στην πραγματικότητα αυτά που βλέπαμε στις ταινίες.

    Είναι επίσης ο οικοδεσπότης και εκτελεστικός παραγωγός του “The Unxplained” στο The History Channel, το οποίο εξερευνά το ανεξήγητο, συμπεριλαμβανομένων των εξωγήινων.

    Πότε θα γίνει η πτήση του Shatner

    Η ανακοίνωση έρχεται λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου οι σημερινοί και πρώην υπάλληλοι της Blue Origin συνυπέγραψαν μια αναφορά εκφράζοντας την αντίθεσή τους σε αυτό που περιγράφουν ως τοξικό χώρο εργασίας. Η Blue Origin αρνείται τις κατηγορίες.

    Η πτήση New Shepard NS-18 θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου. Το ταξίδι θα διαρκέσει 11 λεπτά και θα πετάξει στα ύψη πέρα ​​από τη γραμμή Kármán, το διεθνώς αναγνωρισμένο όριο του διαστήματος.