Πίνακας Περιεχομένων
    1. Τι έχει πει η Lopez για τον Clooney

    Σούσουρο έχει προκληθεί μετά από την αντίδραση της Jennifer Lopez, όταν αντίκρισε τον George Clooney. Η λατίνα σταρ, μάλιστα, άφησε για πρώτη φορά τον Ben Affleck μόνο του, γιατί δεν μπορούσε να είναι δίπλα με τον Clooney.

    O Affleck πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Tender Bar», την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Clooney και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου 2021.

    Μια εμπιστευτική πηγή είπε αποκλειστικά στη The Sun: «Η Jen δεν τα πάει καλά με τον George, από όταν έκαναν μαζί το Out of Sight το 1998. Δεν μπορούσε να αντέξει ο ένας τον άλλον. Είναι λοιπόν αστείο που η νέα ταινία του Ben είναι με τον George και δεν είναι τυχαίο που η Lopez δεν φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί μαζί του, και τη σύζυγό του Amal».

    Τι έχει πει η Lopez για τον Clooney

    Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι το χάσμα μεταξύ τους πρέπει να εξαλειφθεί. Κανένας μεγάλος αστέρας δεν κατάλαβε το εχθρικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μέχρι που η JLo μίλησε στον Jon Stewart στο The Daily Show για τα φιλιά της ταινίας.

    «Έχω κάνει πάνω από 30 ταινίες, οπότε με βάση την αναλογία μερικά είναι καλά, μερικά όχι και τόσο», είπε στον κωμικό. Αν και δεν ανέφερε κανένα όνομα, ο Jon μάντεψε ότι ο George θα μπορούσε να είναι ο χειρότερος από όλους, ωστόσο η Jen είπε ότι ήταν απλά ΟΚ.

    Παρόλο τον χαμό, ο Ben και ο George έχουν πολύ καλές σχέσεις, ενώ γελούσαν και αγκαλιάζοντας στην κάμερα κατά την πρεμιέρα της ταινίας. Οι Beniffer άλλωστε έκαναν και την εμφάνιση τους νωρίτερα την ίδια μέρα σε άλλη προβολή της ταινίας, με casual outfit και πιασμένοι χεράκι χεράκι, όπως μας έχουν συνηθίσει.