Αν στην Ελλάδα είμαστε πάνω από τα πληκτρολόγια για να κράξουμε με όλο το πάθος που κρύβουμε μέσα μας, στην Αμερική τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα και ο Brooklyn Beckham το ένιωσε για τα καλά στο πετσί του. Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που γίνεται θέμα αρνητικών σχολίων, ωστόσο τώρα μάλλον παραέγινε το κακό.

    Ο γιος του David Beckham και της Victoria, εμφανίστηκε στην ζωντανή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, Today, με όχι και μεγάλη επιτυχία. Για τους τηλεθεατές, τουλάχιστον. Ο 22χρονος φωτογράφος, μοιράστηκε τα «μυστικά» του για το σωστό και τίμιο αγγλικό πρωινό σάντουιτς, πιάτο που αποκάλυψε πως του έμαθε η γιαγιά του. Ταυτόχρονα, εξήγησε πως το πάθος του για την μαγειρική αναπτύχθηκε περισσότερο κατά τη διάρκεια του lockdown, που λίγο-πολύ μας βρήκε όλους σε μια κουζίνα.

    Ξεκινώντας την μαγειρική του συγκεκριμένου πιάτου, έδειξε πρώτα το αγαπημένο του τηγάνι, το ήταν ήδη γεμάτο με τα προψημένα λουκάνικα και το μπέικον. Στη συνέχεια, ετοίμασε τα συστατικά του σάντουιτς, με τους τηλεθεατές σε αυτό το σημείο να δίνουν ρεσιτάλ στα social media.

    Ο Brooklyn μοιράστηκε με τους τηλεθεατές διάφορες συμβουλές κατά την προετοιμασία του σάντουιτς, όπως για παράδειγμα, το ότι του αρέσει να κόβει τα λουκάνικα στη μέση για να μαγειρεύονται και μέσα. Στο μεταξύ, παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε στην εκπομπή για να μαγειρέψει, τελικά μόνο αυτό δεν έκανε, αφού και για το κρέας χρησιμοποίησε προπαρασκευασμένο μπέικον και λουκάνικα για τη γέμιση. Τα μόνα που τηγάνισε μπροστά στην κάμερα ήταν τα αυγά.

    https://twitter.com/Angela85223188/status/1446034998298095617?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1446034998298095617%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FAngela852231882Fstatus2F1446034998298095617provider%3Dtwitter

    Το πιάτο ολοκληρώθηκε με τον Brooklyn να στοιβάζει το κρέας σε ένα φρυγανισμένο ψωμί, χωρίς να το βουτυρώσει, προτού προσθέσει τα τηγανιτά αυγά και στη συνέχεια ολοκληρώσει το πιάτο με μια πολύ γενναιόδωρη δόση κέτσαπ.

    Οι χρήστες των social media «πετσόκοψαν» όπως ήταν αναμενόμενο τον νεαρό φωτογράφο (όχι ότι θέλουν και πολύ), κατακρίνοντας μέχρι και την πρωινή εκπομπή. «Από όλους τους καταρτισμένους, αλλά ταλαιπωρημένους σεφ και εστιατόρια σε όλη τη χώρα, το Today θέλει να παρουσιάσει τον κανένα, τον Brooklyn Beckham, που δεν μπορεί ούτε να στήσει ένα σάντουιτς. Σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε κάποιον τον Beckham», ήταν ένα σχόλιο από τα πολλά.

    Ακόμη και οι αρθρογράφοι της Daily Mail, Dan Wootton και Piers Morgan εξέφρασαν την κριτική τους για την εμφάνισή του, με τον Νταν να την περιγράφει ως «οδυνηρή». «Ο Brooklyn φτιάχνει ένα σάντουιτς με μπέικον για 2,5 οδυνηρά λεπτά στο Today Show είναι το καλύτερο πράγμα που είδα σήμερα» τουίταρε, με τον Piers Morgan να γράφει: «Το χειρότερο, το πιο άστοχο κομμάτι στην πρωινή τηλεοπτική ιστορίας;».