Το διάσημο πρώην ζευγάρι του Hollywood, Angelina Jolie και Brad Pitt, δεν είναι μαζί ούτε στη ζωή αλλά ούτε και στα επαγγελματικά. Πλέον, δεν είναι συνέταιροι, αφού η ηθοποιός πούλησε το μερίδιό της από το οινοποιείο του Chateau Miraval, για το οποίο άναψαν τα αίματα μεταξύ τους. Ο Brad Pitt δεν ήθελε να πουλήσει τις μετοχές της, κρίνοντας την επιθυμία της αυτή καθαρά εκδικητική, ωστόσο τελικά όσες ήταν στην κατοχή της στην εταιρεία κρασιού Tenute del Mondo.

  Ο διευθύνων σύμβουλος της Tenute del Mondo, είπε ότι το Miraval συμπλήρωσε τη λίστα κρασιών της εταιρεία. «Με την προσθήκη ενός ροζέ αυτού του διαμετρήματος, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις εξαιρετικές απαιτήσεις τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών» δήλωσε.

  Brooklyn Beckham: Εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή για να μαγειρέψει ένα σάντουιτς και το κράξιμο ήταν ανελέητο

  Ο Νταμιάν ΜακΚίνεϊ, παγκόσμιος CEO της Stoli Group, δήλωσε ότι θαύμαζαν από καιρό τα «εξαιρετικά» κρασιά και το εμπορικό σήμα του Miraval και πως είναι ενθουσιασμένος που θα έχει μία θέση στο πλευρό του Μπραντ Πιτ ως επιμελητής των εξαιρετικών σοδειών του. Μιλώντας αποκλειστικά στην σελίδα «Drinks Business» μετά την ανακοίνωση, ο ΜακΚίνεϊ είπε ότι ο όμιλος Stoli στοχεύει να βασιστεί σε μια «ήδη εξαιρετική» μάρκα, λέγοντας ότι πιστεύει πως θα μπορούσε να διπλασιάσει το μέγεθος του brand σχετικά γρήγορα. «Με το παγκόσμιο αποτύπωμά μας πιστεύουμε ότι μπορούμε να του προσδώσουμε τεράστια αξία» είπε. «Νομίζω ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά – η σαμπάνια είναι πραγματικά υπέροχη».

  Εν τω μεταξύ, ο βασικός στόχος του Ομίλου Stoli είναι τώρα να οικοδομήσει σχέσεις με το άλλο μισό της εταιρείας και συγκεκριμένα τον Brad, ο οποίος εξακολουθεί να κατέχει το 50% των μετοχών του Chateau μέσω της εταιρείας του Quimcum και τους ειδικούς οινοποιίας, την οικογένεια Περίν, με την οποία συνεργάζεται για την διαχείριση του οινοποιείου και του κτήματος.

  Pablo Escobar: Σε δημοπρασία η αγωνιστική του Porsche – Το αστρονομικό ποσό που «αγγίζει»

  «Για μένα αυτός είναι ο πρώτος στόχος- πώς θα συνεργαστούμε για να σχεδιάσουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον » είπε ο ΜακΚίλεϊ. «Όσον αφορά στον Brad Pitt, έχεις έναν άριστο επαγγελματία ενώ αναφορικά με την οικογένεια Περίν, έχει μια σπουδαία φήμη για καταπληκτικά κρασιά – επομένως πιστεύω πως έχουμε το σωστό συνδυασμό. Το πρώτο πράγμα λοιπόν, τώρα, είναι να δεις πώς λειτουργούν όλα – το κλειδί για να ενταχθείς στην ευρύτερη ομάδα. Έχουν ήδη ένα εξαιρετικό σύστημα διανομής, αλλά πού εντοπίζονται τα κενά και πώς μπορούμε να προσθέσουμε αξία;».