Καλεσμένη στην εκπομπή Late Night Show, του Jimmy Fallon, βρέθηκε η εκρηκτική Madonna, η οποία έκανε, μάλλον, την πιο άβολη εμφάνισή της. Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής ρώτησε τη βασίλισσα της ποπ τι ελπίζει να αποκομίσουν όσοι παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ Madame X, με την ίδια να απαντά πως «η τέχνη είναι σημαντική για τη ζωή μας» και πρόσθεσε:

    «Νομίζω πως οι άνθρωποι δεν δίνουν έμφαση σε αυτό. Εγώ εμπνέομαι από τον συγγραφέα James Baldwin. Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα και συνέχεια λέω πως οι καλλιτέχνες πρέπει να διαταράσσουν την ειρήνη. Οπότε ελπίζω να διαταράξω όχι μόνο τη δική σου αλλά και των τηλεθεατών».

    Woody Harrelson: Χτύπησε άνδρα που τραβούσε φωτογραφίες με εκείνον και την κόρη του

    Στη συνέχεια, η Madonna σηκώθηκε και με αισθησιακό τρόπο ανέβηκε στο τραπέζι του Jimmy Fallon και ξάπλωσε σηκώνοντας μάλιστα και το φουστάνι της. Ο παρουσιαστής προσπαθούσε να καλύψει με το σακάκι του την τραγουδίστρια, ενώ το κοινό ζητωκραύγαζε.

    Βέβαια, στο Twitter έγινε ένας χαμός όπως ήταν αναμενόμενο, με τους χρήστες να δηλώνουν πως ήταν πολύ άβολο όλο αυτό από την Madonna, ενώ χαρακτήρισαν γελοία την εμφάνισή της.

    Πάντως, η Madonna έχει προκαλέσει πολλάκις στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει ότι της περνάνε αδιάφορα τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό της.